FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Badea: "Bugetul lui Dinamo e de 10 milioane de euro"

Articol de - Publicat luni, 14 iunie 2010 00:00

Preşedintele CA al Dinamo, Nicolae Badea, promite că se va implica mai mult în viaţa clubului după numirea lui Ioan Andone în funcţia de antrenor al alb-roşiilor şi spune că bugetul pe care acţionariatul îl va asigura echipei pentru viitorul sezon este de 10 milioane de euro.

"Am vrut să fiu alături de Andone la prezentarea oficială şi în prima zi de la revenirea în Ştefan cel Mare. Urmează un sezon greu care vine după un an prost. Trebuie să revenim într-un program de muncă, avem nevoie de atitudine şi disciplină. Vom continua alături de cei care se supun unui program profesionist.

Va conta şi loialitatea arătată faţă de club, întrucît episodul Cluj ridică semne de întrebare în privinţa acestui lucru. Vom face un nou regulament intern în care să fie prevăzute sancţiuni drastice. Voi fi mai implicat în viaţa cotidiană a clubului. Bugetul pentru sezonul viitor este de 10 milioane de euro.

Nu putem să vorbim acum de Coman, trebuie să vedem şi care e situaţia lui Dolha, a lui Lobonţ. Bogdan va ajunge la Roma doar dacă noi şi cu oficialii formaţiei italiene ajungem la un acord. Avem mai multe posturi de acoperit, aşteptăm să vedem ce se întîmplă în perioada următoare. Participarea în cupele europene e sigură, în iulie începem treaba!", a spus Badea.

Playtech: BOMBĂ! Câți bani primește Monica Gabor după divorțul de Mr. Pink. Surpriză colosală, nimeni nu se aștepta la asta


Comentarii (10)
digei
digei  •  14 Iunie 2010, 14:02

Ei plangeau recent ca falimenteaza si acum au 10 milioane ? Doar daca a intrat Giovani cu 7-8 altfel de unde ?

pancone51
pancone51  •  14 Iunie 2010, 13:44

de unde e asa sigur uratul ala ca joaca in e.l.? cat despre buget ce sa mai vb este de tot rasul

robinho00
robinho00  •  14 Iunie 2010, 13:14

Nu mai fiti mah carcotasi. Il vinde pe zicu cu zece milioane si gata bugetu'! :D

Vezi toate comentariile (10)
Comentează