FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Balaci, ofertat de arabi

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 octombrie 2007 00:00

Managerul general Ilie Balaci este tentat sa se intoarca sa antreneze in Arabia Saudita. "Acum doua saptamini mi s-a propus sa pregatesc o echipa de acolo, dar nu stiu deocamdata ce sa fac. Daca mi se ofera salariul pe care il cer, atunci este posibil sa plec. I-am spus lui Adrian Mititelu si mi-a zis ca postul pe care il ocup va ramine al meu permanent", a anuntat Balaci, care a refuzat o oferta in urma cu citeva luni.

"Putem prinde UEFA"

Dupa doua victorii in campionat, juvetii cred ca mai pot spera la obiectivul propus la inceputul sezonului: cupele europene. "Pentru a ne putea indeplini obiectivul, urmatoarele cinci etape vor fi decisive. Trebuie sa acumulam 10 puncte din 5 meciuri si atunci vom avea sanse mari de a prinde Cupa UEFA", a explicat managerul general, Ilie Balaci, la Fanatik Show. In urmatoarele 5 etape, Craiova le va intilni pe U Cluj, Otelul, Poli Timisoara, Dinamo si Steaua.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează