Comentarii (144)
felix_grandet  •  04 Martie 2020, 16:32
Postat de superstark pe 04 Martie 2020, 16:26

Capetenia nomazilor fcsbisti care merg la impreunare cu verisorii nu va avea niciodata castig de cauza, credibilitatea sa este compromisa etern prin faptele sale murdare dovedite si care au adus prejudiciu nemasurabil imaginii Romaniei si fotbalului romanesc. Pana acesta nu se retrage, fotbalul va fi ocolit de investitori si sponsori seriosi dar si de fotbalisti de calitate care nu au incredere in corectitudinea competitiei influentata de puscariasi ca Gigi Becali si Mihai Stoica.

Corect! Multi spalati pe creier sustin ca Gigi e eroul care tine fotbalul romanesc in spate, investind si transferand din toata Liga 1! Insa nu e asa! Prin ambientul de mahala, de gasca de mafioti, plus duhoarea de rigoare ce apare imediat dupa declaratiile sale sau postarile pardalnicului MM, imaginea Ligii 1 a avut de suferit enorm! De aceea nu investesc oameni seriosi, companii serioase, straini etc in fotbalul romanesc! Ca nu mai e loc de blaturile, cumetriile si manevrele acestui barbar din Pipera. Afara cu FC FCSB! DEZAFILIERE!!! FALIMENT!!! Gigi si MM declarati PERSONA NON GRATA in fotbal!!!

superstark  •  04 Martie 2020, 16:26

Capetenia nomazilor fcsbisti care merg la impreunare cu verisorii nu va avea niciodata castig de cauza, credibilitatea sa este compromisa etern prin faptele sale murdare dovedite si care au adus prejudiciu nemasurabil imaginii Romaniei si fotbalului romanesc. Pana acesta nu se retrage, fotbalul va fi ocolit de investitori si sponsori seriosi dar si de fotbalisti de calitate care nu au incredere in corectitudinea competitiei influentata de puscariasi ca Gigi Becali si Mihai Stoica.

randun  •  04 Martie 2020, 16:11

Incredibil câte umilințe inumane îndurăm anul acesta: Chipciu, CFR, Clinceni, Dinamo, Chindia, Botoșani, Balgradean. Ce mai urmează : să apară și Talpan? #StopUmilintelor #SpuneNuUmilintelor

vri7  •  04 Martie 2020, 14:56
Postat de stelistcivil pe 04 Martie 2020, 14:31

In Romania nu este nimic penal cand beneficiezi de protectie si poate deveni penal orice daca asa decid baietii destepti, papusarii, aranjorii. Exemplul tipic este perdeau de fum, fumigena, ridicata cu valiza in 2008, pentru ca la adapostul acesteia Kolosvar1907 sa aranjeze meciul din ultima etapa cu mai multi jucatori de la U Cluj, care aveau sa recunoasca asta dupa ce au plecat din Romania. Becali a pierdut 1,7 mil euro si a fost confdamnat pentru un caz confectionat, avand in vedere ca forul sportiv competent UEFA nu a pedepsit Steaua pt cazul valiza. Dar practicile Kolosvar1907 nu mai sunt de mult o surpriza, protectia portocalie si rosie oferindu-le posibilitatea sa deturneze 5 titluri, sa rataceasca banii prinCipru, sa intre in insolventa, sa nu plateasca zeci de milioane taxe la stat. Asta este tara lucrului bine facut!

Să trăiți, domnu' Viorel Predoșanu! Vă dau dreptate: "In Romania nu este nimic penal cand beneficiezi de protectie" , aici se încadrează și nen'tu jiji cu bani primiți de la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor( abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite, cu consecinţe deosebit de grave.)

Razvan Penciu  •  04 Martie 2020, 18:34

Le a stricat blatul la Botoșani. ????????????????????????????.

rocky2  •  04 Martie 2020, 16:47

Daca pana si Pufi, care e in prag de pensie, fuge de la cioban, se pare ca fcsbellu a intrat in anul desfiintarii!

felix_grandet  •  04 Martie 2020, 16:25
Postat de superstark pe 04 Martie 2020, 16:17

Si stai ca nu s-a terminat campionatul. Nomazii FC Gazde care joaca doar in deplasare mai au de incasat. =)

Urmeaza minim 10 comedii cu Vlad in poarta. Aproape ca imi doresc sa treaca de Hermannstadt, ca sa vedem 12 comedii. Super final de campionat! Fara portar, fara antrenor, cu Gnohere care a ratat pregatirea de iarna, cu MM acolo sufletul-ficisibi-ului. Boierie!!! Mr Bean are de la cine invata. Ii arata Gigi: uite bai Bean; asa se face! :)))

superstark  •  04 Martie 2020, 16:19
Postat de adriann_ pe 04 Martie 2020, 16:05

UN PUSCARIAS ACUZA! :))) Pe vremuri propaganda ceausista spunea ca la procesul din anii '30 Ceausescu se transformase din acuzat in acuzator :))) Asa o sa zica si randoom acum de cioban :)))

Pai e foame mare pana la colinde si trebuie sa posteze postacul gigist antistelist.

cpt.ahab  •  04 Martie 2020, 15:28
Postat de pugliesi pe 04 Martie 2020, 15:18

He he....daca facea FCSB faza asta.....Acum se vede clar ca la comentarii este plin de postaci si frustrati. Putini sunt obiectivi si au puterea sa recunoasca ca in cazul asta treaba pute rau.

Serios? A ce pute? A ideile lui Becali? Care-i marea ilegalitate? A ajuns să se lamenteze unul ca Gigi?! Serios?! Auzi la unii: faptul că-și destabiliza adversarii, ofertându-le jucătorii și sucindu-le mințile( dar la TV- pe față, nene!) era o treabă legală și corectă, iar când un jucător de-al lui semnează cu altă echipă în ultimele 6 luni de contract, nu. Vai, nu l-a anunțat pe Gigel! O dramă! Dacă l-ar fi anunțat l-ar fi ținut pe bară până la finalul contractului, scoțându-l din formă, ceea ce ar fi fost foarte ortodox, așa-i?! Poate de aia nici nu au făcut publică toată tărășenia. Iar în cazul Miron gălățenii ar trebui să sesizeze organele de anchetă. Acolo pute rău de tot!

widoqq  •  04 Martie 2020, 15:26

Claudiu Belu juca la Astra si avea contract cu FCSBeua, avea si banii luati!! Becali a mituit conducerea Astra cu 200.oo0 euro si Astra pierdea meciurile cu FCSBeaua. Mai vreti!?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 15
Comentează