FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 2-3

Bălgrădean va fi avansat » Dinamo îi măreşte salariul lui "Pufi"

Articol de - Publicat joi, 10 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 10 noiembrie 2011 11:04

Titularul din poarta "cîinilor" va fi răsplătit cu o mărire de salariu pentru evoluţiile foarte bune din acest sezon şi convocările la echipa naţională


Lui Cristian Bălgrădean i s-au lipit mănuşile de mîini în acest sezon, fiind titular în fiecare din cele 13 partide din Liga 1 scurse pînă în prezent. Portarul de 23 de ani e cel mai bun din Liga 1, cu numai 7 goluri încasate, dar chiar şi aşa e cel mai prost plătit din lot, cu numai 25.000 de euro anual, în condiţiile în care George Curcă şi Kristijan Naumovski, concurenţii săi pe postul de goalkeeper, cîştigă cel puţin dublu.

Pentru evoluţiile foarte bune din acest sezon şi pentru că a fost convocat la echipa naţională, Bălgrădean va fi chemat la negocieri în pauza competiţională din această iarnă pentru a-i fi dublat contractul. La noul salariu îi vor fi adăugate şi cîteva clauze consistente ce variază între 1.000 şi 2.000 de euro pentru fiecare partidă fără gol primit, apariţie ca titular, joc cîştigat cu el în teren şi convocare la echipa naţională a României.

"Eu continuu să mă pregătesc bine pentru că vreau să îmi ajut echipa să cîştige un trofeu. Dacă voi avea evoluţii bune sînt convins că va veni vremea să apăr şi poarta echipei naţionale"
Cristian Bălgrădean, portar Dinamo

7 şuturi şi trei intervenţii salvatoare a avut Bălgrădean în partida cîştigată de Dinamo la CFR, avînd cea mai bună prestaţie dintre portari etapa trecută

13 goluri a încasat Bălgrădean anul trecut în cele 4 meciuri jucate pentru Unirea Urziceni, unde a fost trimis de "cîini" sub formă de împrumut

CITEŞTE AICI O OPINIE DESPRE ASCENSIUNEA LUI BĂLGRĂDEAN

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
vidanjoru
vidanjoru  •  12 Noiembrie 2011, 19:46
Postat de erectusraz pe 10 Noiembrie 2011, 10:05

este un portar excelent, la UTA a facut minuni! iti doresc multa bafta Balgradene sau ajungi la o echipa mare de afara

Multumim pt un portar adevarat.Acum asteptam ca si Tucudean sa fie bagat mai mult de 5 minute ca si el are multe lucruri de demonstrat.

aghentu
aghentu  •  11 Noiembrie 2011, 20:06

Bv fratelo tine-o tot asa....Si vei ajunge sus de tot...Si vei fi NR 1 IN tara:D

spartandinamovist
spartandinamovist  •  10 Noiembrie 2011, 21:04
Postat de submarina pe 10 Noiembrie 2011, 08:51

rog sa-mi spuna cineva ce inaltime are

Cristian Bălgrădean Informații personale Nume complet Cristian Emanuel Bălgrădean Data nașterii 21 martie 1988 (23 de ani) Locul nașterii Sânnicolau Mare, România Înălțime 187 cm Greutate 83 kg Post Portar

Vezi toate comentariile (15)
Comentează