FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Balint, aroganță la adresa FCSB după Derby de România: "Niciun jucător din istoria lor nu a fost la nivelul lui Nistor"

Articol de GSP - Publicat marti, 31 iulie 2018 20:54

Gabi Balint a fost impresionat de evoluțiile lui Dan Nistor și May Mahlangu în Derby de România, scor 3-3. Fostul mare fotbalist român e de părere că niciun jucător din istoria FCSB-ului nu s-a ridicat la nivelul arătat de Nistor duminică. 

"Putea să fie cel mai bun jucător din istoria FCSB-ului şi nu se ridica la nivelul lui Nistor şi Mahlangu din derby. O schimbare totală la Nistor.

Eu, în trecut, l-am criticat, dar acum, jos pălăria. E un adevărat lider, probabil că şi faptul că i s-a dat banderola l-a responsabilizat mult. Iar Mahlangu, un fotbalist fără splină, a alergat enorm", a spus Balint la TV Digi Sport.

Gabi Balint este un susținător al Stelei Armatei și e de părere că istoria FCSB se întinde din 2003 până în prezent. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (81)
maxp
maxp  •  01 August 2018, 22:40
Postat de scorpiongab pe 01 August 2018, 10:44

asta nici macar cu Bourceanu nu se compara, ca sa nu mai vb de Pintilii. Joaca bine la echipe mici. La CFR si in Franta a fost ZERO

Ca ce sa zic Bourceanu tare bun era in Franta. Bourceanu n-a facut fata la Trabzonspor, macar asta a incercat prin Ligue I.

maxp
maxp  •  01 August 2018, 22:38
Postat de florin071 pe 01 August 2018, 06:08

Prietene stii cat a jucat nistor in ligue 1??? Aproape o jumatate de ora daca adunam toate minutele cand a fost bagat sa joace

Dar nu asta conteaza, stii ce conteaza, ca a fost luat de aia. Ca Budescu sau Pintilii nici nu vor fi cautati vreodata de echipe de Ligue I. Deci Nistor a avut ceva ce le-a atras alora atentia. E deja peste ce au aratat astialalti vreodata. Da, nu s-a impus, nu e nici Nistor vreun Hagi, dar in general cei ce ajung pe-afara in campionate tari, chiar daca nu joaca, sunt peste astia ce stau o viata in Liga I. Ca nu degeaba sunt cautati. Uita-te la altii care n-au jucat pe-afara, pai cei mai buni oameni din sezonul trecut in Liga I sunt Mitrita, Deac, Tucudean... toti esuati pe-afara, se vede insa clar ca au ceva net superior astora care nici macar urmariti nu sunt.

481127855645540
Vali Patrascu  •  01 August 2018, 12:34

Nene Balint, de ce nu comentezi Liga a 4 a ? Poate ai sa gasesti la Steaua un jucator mai bun , doar esti stelist(sau cumva ma insel???)

Vezi toate comentariile (81)
Comentează