FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CSU CRAIOVA, AZI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Bancu are planuri mari cu CSU Craiova și atacă titlul: ”Cei mai serioși vor fi campioni”

Bancu trece printr-o perioadă fastă a carierei // FOTO Alex Nicodim
Bancu trece printr-o perioadă fastă a carierei // FOTO Alex Nicodim

Articol de - Publicat sambata, 11 martie 2017 00:00

Bancu are planuri mari cu Universitatea în prima ediție de play-off pentru olteni.

Nicușor Bancu a fost autorul unui golazo în meciul cu Gaz Metan (1-0) ce a consemnat calificarea juveților în play-off-ul Ligii 1. Mijlocașul de 24 de ani e de părere că alb-albaștrii din Bănie pot spera la titlu, deși un alt obiectiv este mai lesne de îndeplinit.

"La Giurgiu va fi foarte greu, dacă ținem cont de seria de 8 victorii a Astrei și de problemele pe care le avem noi în lot. Dar mergem să ne batem de la egal la egal, toate formațiile din play-off au șanse la campionat. Cea care va fi mai serioasă va câștiga. Obiectivul mai ușor de atins este câștigarea Cupei României, mai avem 4 meciuri cu finală cu tot", a comentat fotbalistul Craiovei.

În sferturile de finală ale Cupei, Știința va întâlni Dinamo, în manșă unică, la Turnu Severin.

Reușita ce a fost hotărâtoare pentru play-off l-a motivat pe Bancu: "Sper să mai am goluri și pentru meciul cu Astra, frumoase sau din câțiva metri, contează să-mi ajut echipa. Important va fi să câștigăm. Nu se mai resimte euforia după victoria cu Mediaș, e doar presiunea pozitivă a partidei cu Astra. Trebuie să fim atenți. Suntem cu picioarele pe pământ, întâlnim un adversar care nu iartă".

Formațiile ce se vor confrunta diseară au fost mai bune în deplasare în actualul sezon în duelurile directe: în tur, în sezonul regulat, CSU a învins 2-1 la Giurgiu, pentru ca apoi alb-albaștrii să fie învinși acasă, 0-1, de elevii lui Șumi.

"Încă mai am de luptat cu urmele euforiei după calificarea în play-off. Sper că jucătorii au înțeles că misiunea nu s-a încheiat, că putem face ceva special, putem scrie istorie"
Gigi Mulțescu, antrenor CSU Craiova

"M-aș mulțumi și cu un egal la Giurgiu. Dacă aș juca eu cu Șumudică 1 contra 1 probabil că m-ar bate, pentru că este mai «verde» ca mine. În cazul în care ratam play-off-ul, mi-ar fi fost extrem de greu să rămân la Universitatea"
Gigi Mulțescu, antrenor CSU Craiova

3goluri și 4 assist-uri a strâns Bancu în acest sezon în 28 de meciuri, în toate competițiile

4,20e cota oferită de casele de pariuri pentru un eventual succes al Craiova diseară. Favorită e Astra, cu 1,85 la victorie. Remiza are cota 3,30

2,65e cota oferită de casele de pariuri pentru ca la Giurgiu să marcheze ambele echipe, iar în total să se înscrie minimum 3 goluri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează