FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Bănel Nicoliță spune singurul motiv care-o oprește pe FCSB să ia titlul de 8 ani. Și nu e Becali

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 februarie 2023 14:52 / Actualizat duminica, 26 februarie 2023 14:53

Bănel Nicoliță, fost campion cu FCSB și semifinalist de Cupa UEFA în sezonul 2005-2006, crede că FCSB nu a reușit să ia titlul din 2015 încoace fiindcă nu lucrează la omogenitatea lotului. 

„Sunt opt ani și cred că ăsta e singurul motiv, că nu și-au format un grup, o familie. Vin 6-7 jucători, după șase luni pleacă 10. Vin 5-6 jucători, iar pleacă alții. Și e greu să formezi un grup, niște automatisme. E greu.

Uite cum a dat pe Miculescu 1,7 milioane. Acolo ați văzut, era cel mai bun jucător, iar la FCSB ați văzut câte probleme are. Încă nu și-a găsit locul, ritmul. Sunt anumiți jucători cărora trebuie să le dai timp, încredere și cu siguranță vor deveni foarte buni.

Chiar am pus un pariu cu cineva și îmi doresc să câștige FCSB campionatul. Au potențial, au forță. Au demonstrat-o în ultimele meciuri, au bătut CFR fără drept de apel. Hai să zicem că a pierdut cu Constanța în minutul 90. Cu Craiova, la fel, pe niște greșeli de echipă, dar sunt sigur că se vor bate la titlu până în ultima etapă", a spus Bănel Nicoliță la PRO TV.

A erupt la conferință! Răzvan Lucescu, atac vulgar: „VAR există în Grecia doar ca să f**ă PAOK”
GRECIA
A erupt la conferință! Răzvan Lucescu, atac vulgar: „VAR există în Grecia doar ca să f**ă PAOK”

Bănel Nicoliță, enervat de nivelul din Superliga, lansează un pariu

Bănel Nicoliță a oferit în decembrie un interviu de colecție Gazetei Sporturilor și a vorbit, printre altele, cu regret despre situația actuală a fotbalului românesc.

În acest context, fostul mijlocaș și internațional român consideră că Gabi Tamaș (39) poate juca până la 45 de ani. Mai mult, Bănel lansează un pariu și e convins că, dacă se pregătește 6 luni, poate juca în Liga 1.

„Să vorbim despre fotbal? Nu mai batem pe nimeni, frate, nu mai sunt fotbaliști. Îi aveam pe Chivu, Mutu, Lobonț, Tamaș, Marius Niculae, Rădoi. Păi, primii jucau pe unde jucau, Mirel îi «omorâse» pe ăia pe la arabi. Aveam jucători, frate! Goian juca la Rangers. Eu jucam în Franța. Tamaș a jucat în toate campionatele. Nebunul ăla! Ăla joacă până la 45 de ani!

La ce campionat e acum, ăla joacă din talent. Pe bune acum, dacă mă pregătesc 6 luni de zile, intru și eu. Dau scris că joc la Liga 1, dar nu mai am chef”, a declarat Bănel Nicoliță pentru GSP.ro.

Citește și alte știri despre FCSB: 

Mihai Stoica prevede un posibil „cutremur” în Liga 1: „Ar fi corect!”

Mihai Stoica, impresionat de atacantul formației aflate în play-out: „Se pare că sunt ceva străini de valoare în campionatul nostru”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
csaba
csaba  •  26 Februarie 2023, 18:22

Babel dacă s-ar mai duce și la școală poate că ar înțelege și fotbalul și afacerile, așa nu înțelege nimic, dă din gură să nu tacă și atât!!!

istet10
istet10  •  26 Februarie 2023, 18:00

Si cine intretine vanzoleala asta? Nu Becali?

Jj23ab
Jj23ab  •  26 Februarie 2023, 16:36

Pai se vor lupta pentru titlu pana in ultima etapa datorita organizarii campionatului (injumatatirea punctelor), asa si CFR si Farul se vor lupta pana in ultima etapa la titlu...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează