FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Bănel Nicoliță a indicat un fotbalist-model pentru Octavian Popescu: „Are exemplul în vestiar!”

Bănel Nicoliță +8   FOTO
Bănel Nicoliță

Articol de , - Publicat marti, 12 martie 2024 21:46 / Actualizat miercuri, 13 martie 2024 00:04

Bănel Nicoliță (39 de ani) crede că victoria Rapidului din derby-ul cu FCSB, scor 4-0, a încins lupta la titlu din Superligă.

Prezent la un eveniment din cadrul Victory Cup, Bănel Nicoliță a analizat ultimele rezultate și mutări din Superligă.

FC Voluntari și-a ales noul antrenor: „Este adevărat!”
FC Voluntari
FC Voluntari și-a ales noul antrenor: „Este adevărat!”

VIDEO. Bănel Nicoliță, dezamăgit de deznodământul meciului Rapid - FCSB

„Sincer am fost foarte dezamăgit, am fost foarte înjurat. Am înghițit, ăsta e fotbalul. Știu ce înseamnă. Sunt sigur că și jucătorii de la FCSB suferă, sunt conștienți de ce au făcut. Dorința mea și a tuturor suporterilor care țin cu FCSB este să revină mai puternici în play-off.

Ăsta e fotbalul, de aia e frumos. Dacă intrai în play-off cu 7 puncte avans era altceva. Acum ai doar 4 puncte, dar mi-aș fi dorit mai multe. Mai ales că au demonstrat că sunt echipa numărul 1, că sunt cei mai buni din țară.

Sunt sigur că e un duș rece pentru toată lumea, antrenor, suporteri. Poate și ei au crezut că va fi un meci ușor, mai ales că Rapid nu venea după o perioadă foarte bună.

Acum, la momentul prezent vorbim despre mai multe echipe care au șanse reale la campionat, FCSB, Rapid, CFR poate și Craiova. Va fi un play-off nebun. Mi-e frică!”, a spus Bănel Nicoliță.

Bănel Nicoliță a avut și un mesaj pentru Octavian Popescu, aflat într-un con de umbră la FCSB: „Are cel mai bun exemplu în vestiar. Prin aceeaşi perioadă, prin aceleaşi probleme, a trecut şi Coman.

Ce a făcut el să ajungă numărul unu, când toată lumea îl dădea la Farul, s-a schimbat într-un an de zile, nu mai e Coman cel slab, a devenit cel mai bun din România. Are exemplul cel mai bun în curte. Ce face Coman, merge la sală, munceşte… are cel mai bun exemplu”.

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Rapid și Dinamo riscă pedepse fără precedent în actualul sezon al Superligii » Jandarmeria a înștiințat Comisia de Disciplină

Ovidiu Burcă a făcut un top inedit » Cel mai glumeț, cel mai petrecăreț, cel mai pricinos: „Ieși afară, bați un cui și te schimbi acolo!" + „Eram în lesă, dar aveai de la cine învăța”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Str82HeIL
Str82HeIL  •  13 Martie 2024, 10:00

Bai asta nea Balanele... adica Rapidul venea dupa o perioada nu prea bună? Iara ai inhalat ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

scalmer02
scalmer02  •  13 Martie 2024, 08:48

Alt "expert" Gsp !!!

81mada
81mada  •  13 Martie 2024, 00:17

Mare exemplu Coman…

Vezi toate comentariile (3)
Comentează