FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Bănel Popa » Noul mijlocaş al Stelei a scos cei mai buni parametri la vizita medicală de la Nicoliţă încoace

În perioada 2007-2012, Adrian Popa (24 de ani) a jucat peste 130 de meciuri pentru 5 echipe: Poli Timişoara, U Cluj, CS Buftea, Gloria Buzău şi Chiajna
În perioada 2007-2012, Adrian Popa (24 de ani) a jucat peste 130 de meciuri pentru 5 echipe: Poli Timişoara, U Cluj, CS Buftea, Gloria Buzău şi Chiajna

Articol de - Publicat luni, 20 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 25 iulie 2013 17:44

Surpriză pentru stelişti după ce mijlocaşul adus de la Chiajna a efectuat vizita medicală: parametrii rezultaţi sînt cei mai buni de la Nicoliţă şi pînă azi.

Steaua îl poate considera deja pe Adrian Popa un transfer reuşit, chiar dacă a trecut mai puţin de o săptămînă de la achiziţionarea lui. Motivul? În weekend-ul trecut, staff-ului medical i-au parvenit rezultatele vizitei medicale-maraton pe care mijlocaşul a efectuat-o înainte de a perfecta contractul.

Ca Bănel în 2005
"Nici un fotbalist adus în ultimii 7 ani la Steaua nu a avut parametri ca ai lui Adrian Popa. Este complet din punct de vedere medical, dar şi ca pregătire fizică" a fost concluzia testelor, dar şi a analizelor de sînge. Datele lui sînt comparabile cu cele ale lui Bănel Nicoliţă, care în ianuarie 2005, atunci cînd a fost achiziţionat, a avut analize perfecte şi parametri identici la vizita medicală.

Au costat la fel
O altă asemănare între Popa şi Nicoliţă e suma de transfer. Pe Bănel, Steaua a plătit 350.000 de dolari celor de la Dacia Unirea Brăila, de care aparţinea jucătorul, dar şi în jur de 70.000 de dolari şi celor de la Timişoara, pentru a renunţa la el mai devreme cu o jumătate de an. În schimbul lui Adrian, Steaua a achitat Chiajnei 400.000 de euro.

5.000 de euro lunar e salariul garantat al lui Popa în Ghencea. Dacă joacă în minimum 75% din meciuri, venitul lui se va dubla

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
guderian
guderian  •  20 August 2012, 09:27

Rapid inca mai viseza golul marcat de A. Popa in sezonul trecut. L-au alergat tot terenul si tot nu i-au luat mingea. Se va integra perfect la Steaua. Eu as fi adus inca un jucator: Iulian Popa de la Vointa Sibiu. A facut meciuri excelente sezonul trecut, e om de capacitate fizica intensa, tehnic, dar joaca si mai pe centru. Mai bun ca Balan.

forumeer
forumeer  •  20 August 2012, 03:58

E de bine, atunci! Ce am remarcat la Adi Popa ieri: nu pare a avea nevoie de o perioada de acomodare! Parca joaca la Steaua de ani de zile. Cel putin asa a aratat cu Ceahlaul, ieri. A fost destul de activ si a avut 2 actiuni in viteza excelente(una a fost raidul pe dreapta si centrarea perfecta pt ratarea mare a lui Rocha). Explicatia ar putea fi ca e stelist dinainte de a ajunge la echipa(a se vedea poza cu el la meciul cu Rosenborg, din 2005) si si-a dorit foarte mult sa ajunga aici.

tzii
tzii  •  20 August 2012, 02:20

asta e pofta ce-am poftit!!! a avut un debut f bun adi popa. el si cu parvulescu au fost cei mai buni cu ceahlaul

Vezi toate comentariile (6)
Comentează