FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Reacție vehementă la adresa lui Ioniță: „Calci întruna pe bec, calci mereu. Unii nu învață nimic”

Alex Ioniță/ foto: Imgo Images
Alex Ioniță/ foto: Imgo Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iulie 2022 20:45 / Actualizat vineri, 01 iulie 2022 21:34

Basarab Panduru (51 de ani), fost internațional român, a avut o reacție vehementă la adresa lui Alexandru Ioniță, după ce mijlocașul Rapidului a fost suspendat din nou de Agenția Națională Anti-Doping.

GSP a anunțat în exclusivitate că Ioniță a fost suspendat până pe 15 iulie. ANAD a strâns probe conform cărora jucătorul s-a antrenat la stadionul Dinamo în perioada în care era pedepsit în cazul de doping de la Astra, alături de coechipierii Fatai și Takayuki.

Sancțiunea includea interdicția de a se pregăti în vreun club afiliat al Federației. Alex s-a antrenat la Dinamo cu Constantin Niculae, „Sensei", tatăl lui Marius Niculae.

Agenția Anti-Doping l-a suspendat iar pe Alex Ioniță, după ce fotbalistul a încălcat interdicția inițială, de un an!
DEZVĂLUIRI
Agenția Anti-Doping l-a suspendat iar pe Alex Ioniță, după ce fotbalistul a încălcat interdicția inițială, de un an!

Basarab Panduru, vehement la adresa lui Ioniță

„Suspendarea nu e din cale afară de drastică, urmează să expire pe 15 iulie, când începe campionatul. Nu a participat la niciun joc amical, probabil nu va participa la primul, al doilea meci (n.r. - din Liga 1), dar de pe 15 poate să joace.

Calci întruna pe bec, calci mereu, nu-mi zice că dacă ai călcat a doua oară, nu calci a treia, unii nu invaţă nimic. Toată lumea greşeşte, dar unii greşeşc într-una fără nicio problemă.

Bine, şi el a cam plătit cu vârf și îndesat, să stai un an de zile nu e fără vârf şi îndesat, dar va face acelaşi lucru, că el e acelaşi”, a declarat Basarab Panduru, potrivit Orange Sport.

Panduru: „Nu cred că îl afectează suspendarea asta”

Analistul TV e convins că Ioniță va reveni la aceeași formă arătată în partea a doua a sezonului trecut, și consideră că suspendarea de un an nu i-a afectat prestațiile din teren.

„Mă gândeam că îl afectează statul de un an de zile, dar a revenit ca şi cum nu s-a întâmplat nimic, a jucat mult mai bine în primăvară decât unde a jucat înainte.

I-a fost mai greu, dar după a jucat şi şi-a revenit. Nu cred că îl afecetază suspendarea asta pentru că asta e nimic faţă de cealaltă”, a mai spus Panduru, potrivit sursei menționate.

Citește și alte știri despre Liga 1:

Adrian Mutu, după tragerea la sorți a programului din Liga 1: „Cel mai greu debut din istoria Rapidului”. Ce spune despre derby-ul cu FCSB

Scandal! FCU Craiova merge la FIFA: „Ne-au luat jucătorul din cantonament”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
gigimarga2
gigimarga2  •  02 Iulie 2022, 15:34

Ionita , un baiat cu suflet bun care chiar inca mai crede in mos Craciun . Cred ca inca nu a fost tavalit suficient de tare de viata pentru a iesi din bula in care traieste. Dupa ce îl da Rapid afara va invata probabil ( cam tarziu ) ca fotbalistul este UN MERCENAR PRIN DEFINITIE si va trebui sa se adapteze ( daca va fi in stare sa absoarba șocul) . Altfel un jucator cu ceva abilitati tehnice insa de o naivitate aproape șocanta ceea ce ne trimite la faptul ca nu prea are mobila in mansarda . La negocieri acest lucru pare avantajos pentru club dar decontul vine in meciurile cu miza . Sti cum e , ieftin platesti , ieftin face

sorine
sorine  •  02 Iulie 2022, 09:07

Nu doresc sa-l jignesc pe Ionita. Ca fotbalist este un talentat jucator,dar ca om a dat faliment,ceea ce i-a influentat negativ si cariera fotbalistica! Imi aduc aminte de un episod penibil,la interviul in care plangea in hohote din cauze echipei numite atunci Steaua. Nu pot sa-mi explic ca un sportiv,care trebuie,ca sa ajunga cineva,sa fie si cu un psihic robust,sa clacheze in halul asta in fata a sute de mii de spectatori. Deci nu ma mir ca a facut si face in continuare mari greseli care il vor costa scump. Dar asta este boala fotbalistului Roman.

balotelli
balotelli  •  02 Iulie 2022, 08:33

"Calci întruna pe bec, calci mereu, nu-mi zice că dacă ai călcat a doua oară, nu calci a treia, unii nu invaţă nimic." Între timp a apărut cartea lui Adi Mutu - "Revenirea din infern". A primit și Ioniță un exemplar, cu autograful briliantului, dar încă n-a apucat s-o buchisească. Poate nu "va mai călca pe bec", mai ales că-l monitorizează tocmai autorul best-seller-ului.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează