FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC VOLUNTARI 0-0

N-a avut milă de jucătorul lui FCSB: „Confuz. Nicio pasă bună, niciun dribling, nimic!”

Alexandru Băluță a ratat o mare ocazie în finalul meciului // foto: Cristi Preda, GSP +25   FOTO
Alexandru Băluță a ratat o mare ocazie în finalul meciului // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de - Publicat luni, 23 octombrie 2023 08:03 / Actualizat luni, 23 octombrie 2023 08:08

Basarab Panduru (53 de ani) l-a simțit pe Alexandru Băluță (30 de ani) confuz, pierdut în FCSB - FC Voluntari 0-0.

Rezervă la începutul meciului, Alexandru Băluță a fost aruncat în luptă la pauză, în locul debutantului Dorin Rotariu.

Prăbușiți! Cum au reacționat jucătorii de la FCSB, imediat după egalul cu Voluntari + gestul făcut de Dawa în direcția lui Băluță
FCSB - Voluntari 0-0
Prăbușiți! Cum au reacționat jucătorii de la FCSB, imediat după egalul cu Voluntari + gestul făcut de Dawa în direcția lui Băluță

Jucătorul adus în vară nu a reușit să schimbe soarta partidei, deși a avut cea mai mare ocazie a gazdelor, lovind bara în prelungirile partidei.

Basarab Panduru a analizat jocul lui Băluță, pe care l-a simțit lipsit de încredere, confuz în privința rolului pe care trebuia să-l aibă pe teren.

Basarab Panduru, după FCSB - FC Voluntari: „Băluță era confuz. Nicio pasă bună, niciun dribling, nimic!”

„În repriza a doua au fost ceva ocazii, cea mai mare fiind bara lui Băluță din minutul 90+5. Mă așteptam să nu marcheze, era un jucător care din momentul în care a intrat până în acea clipă ziceai că nu știe ce trebuie să joace.

Era confuz cu jocul, nu avea niciun fel de încredere, nicio pasă bună, niciun dribling, nimic! Totul greșit. În partea dreaptă l-ai avut pe Rotariu în prima repriză, apoi a intrat Băluță, care a trecut și vârf pe final.

Jucătorii n-au înțeles nimic, nimeni n-a înțeles nimic din meciul ăsta”, a comentat Panduru la OrangeSport.

Alexandru Băluță nu a reușit să înscrie pentru FCSB de la transferul la echipa roș-albastră. Are, însă, două assisturi în 11 apariții.

Tot despre FCSB: 

Dorin Rotariu a recunoscut! Surprins de Gigi Becali înaintea debutului la FCSB: „Erau șanse mai puține!”

Fază ÎNCINSĂ în ultimele minute » FCSB a cerut penalty! Mingea l-a lovit în mână, dar arbitrii n-au vrut să audă: „E ditamai hențul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
oase92
oase92  •  23 Octombrie 2023, 13:35

Cine îl sfătuiește pe Jiji ce transferuri să facă, trebuie să plece ...ieri, iar dacă însuși Jiji e cel care ”ochește valorile” care trebuie transferate e cazul să se lase de patronat că ”nu le are cu fotbalul, e paralel”. Chinuie ”pe banii lui” o mulțime de suporteri ai fostei mari echipe STEAUA, dezamăgindu-i cu fiecare tâmpenie, în vorbă și în faptă.

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  23 Octombrie 2023, 11:48

Când am văzut cu ce transferuri se lauda specialiștii Becali și mm ,la care se mai adaugă " Periatorii dr serviciu " chiar le doream cât mai multe ! Omrani ,fundas ortodox din Africa ,Chiriches ,Djokovici ,Baluță, D. Rotariu, cel de la Uta ,Minculescu, Crețu este om de baza ,O. Popescu omul de " meleoane " unde și lăudătorii de serviciu au partea lor ,la fel Coman un viitor cât de curând balon dezumflat, Olaru campionul simulărilor, acum rezerva la națională, dealtfel niciodată titular ,Șut nici măcar convocat la națională! Asa ca nu sperie pe nimeni acest amalgam de " *** " de 11m ,meci de meci când ei de fapt joaca în 14 - 15 -16 ,( arbitrii +VAR + gazetari + Ciolacu + vânt din spate ,etc) ! Încă 1 meci 2 sa mai piardă ca Becali intra în criza și iar schimba tot ! Ii doresc cât de curând sa aducă noi " Talente " !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

patratel2019
patratel2019  •  23 Octombrie 2023, 11:14

Rotariu a fost cu doua clase peste Baluta! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează