FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Basarab Panduru îl taxează pe Gigi Becali și e convins în privința lui Edi Iordănescu: „E umilința maximă!”

Articol de GSP - Publicat marti, 14 mai 2019 12:00

Basarab Panduru e convins că Edi Iordănescu va refuza oferta lui Gigi Becali, nefiind de acord cu condițiile puse de patronul FCSB-ului. Aceste condiții sunt văzute, mai degrabă, drept o umilință pentru orice antrenor. 

„Nu îl văd niciodată pe Edi umilindu-se în acest hal. Nu îl văd să renunţe la Gaz Metan, să se ducă două-trei luni la Hagi să urmărească antrenamentele, apoi să vină antrenor.

După care să ia 10.000 de euro pe lună şi o umilinţă care vine la pachet, dacă nu asculţi. Ai văzut cu Gâlcă ce s-a întâmplat, nu mai vine niciodată.

Toţi ceilalţi vin, se întorc, dar Gâlcă nu. Nu îl văd pe Edi să vină şi să îndure toate lucrurile astea. E o mare umilinţă pentru el să meargă să urmărească (n.r. antrenamentele lui Gheorghe Hagi).

Nu că nu ar avea ce să înveţe, dar în momentul acesta eu, care nu antrenez, aş putea să mă duc acolo două, trei luni ca să văd ce se întâmplă în fotbalul actual, ce se antrenează. Dar tu, ca antrenor, să te duci acolo, cred că este umilinţa maximă şi nu e Edi omul potrivit pentru asta", a declarat Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

 VEZI ȘI:

Gigi Becali a anunțat pe cine vrea antrenor la FCSB! Edi Iordănescu i-a luat fața lui Marius Șumudică

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
ortega
ortega  •  14 Mai 2019, 21:18
Postat de ortega pe 14 Mai 2019, 15:22

*** s. ***, ***, ***, (rar) serv, (înv.) prădat, şerb. (Condiţia de ~.) ... Oare Stoichiță Cocoșilă nu și-ar avea locul în dicționarul de sinonime ?

Domnule Crăițoiu , dacă cenzurați DEX-ul ... Era o definiție din Dicționarul Explicativ al limbii Române ! Sau voi , absolvenții de Spiru Haret aveți alte standarde , și Academia Română ar trebui să coboare la nivelul *** , ca voi ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  14 Mai 2019, 17:04

Luis de Funes.Ala ar fi bun antrnor la aceasta echipa demna de cascadorii rasului. Ne tot bombardati zilnic cu fel de fel de articole despre FCSB.De parca ar fi buricul targului.Deocamdata CFR acstigat pentru a doua oara consecutiv titlul si a avut probleme. Mai lasati-ne in pace cu fcsb si cu becali asta.

ortega
ortega  •  14 Mai 2019, 15:22

*** s. ***, ***, ***, (rar) serv, (înv.) prădat, şerb. (Condiţia de ~.) ... Oare Stoichiță Cocoșilă nu și-ar avea locul în dicționarul de sinonime ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează