FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - UTA 2-0

Keșeru, luat în vizor după debutul la UTA: „Dacă nu dă gol, zici că nu joacă, nu îl vezi”

Claudiu Keșeru
Claudiu Keșeru

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 iulie 2022 22:09 / Actualizat sambata, 16 iulie 2022 22:19

Claudiu Keșeru (35 de ani) a debutat la UTA în prima etapă a noului sezon de Liga 1, în înfrângerea cu FC Argeș, 0-2.

Basarab Panduru, fostul internațional, a comentat prestația atacantului de la UTA și a remarcat protestele lui Claudiu la adresa colegilor săi, atunci când pasele destinate lui nu își atingeau ținta.

Final-thriller în CFR Cluj - Rapid! Giuleștenii ratează un penalty dictat cu ajutorul VAR, la ultima acțiune
CFR Cluj - Rapid 1-0
Final-thriller în CFR Cluj - Rapid! Giuleștenii ratează un penalty dictat cu ajutorul VAR, la ultima acțiune

Basarab Panduru a analizat debutul lui Keșeru la UTA

„Keşeru a atins mingea prin minutul 30 prima dată. Până atunci, l-a certat şi pe antrenor, a certat şi vreo doi jucători. Ok, eşti Keşeru, dar nu ştiu dacă ajuţi cu ceva UTA cu atitudinea asta.

Cu mâinile pe sus, că ţi-o dă ăla greşit. Asta a fost marea problemă a lui Keşeru în ultimul timp. Dacă nu dă gol, zici că nu joacă, nu îl vezi. Nu vine la un-doi, nimic”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

Explicațiile lui Ilie Poenaru după Argeș - UTA 2-0

Ilie Poenaru, antrenorul UTA-ei, dă vina pe oboseală și pe lipsa de omogenitate, dar le promite fanilor că fața echipei se va schimba în rundele următoare.

„Un meci slab din partea noastră. Trebuie să felicităm FC Argeș. Scorul putea să fie mai mare. Nu ne-am prezentat cum ne-am dorit. Dacă suntem bărbați trebuie să acceptăm, să lucrăm mai mult săptămâna viitoare. Am primit goluri foarte ușor, lipsă de sincronizare, lipsă de reacție.

Când începi meciul cu 1-0, gol primit în minutul 1, te afectează din punct de vedere mental. Asta e viața, nu vreau să caut scuze, alibiuri, dar faptul că ți se accidentează doi jucători cu o zi înaintea meciului...

Am făcut 8 ore cu autocarul. Asta e țara în care trăim, nu avem autostrăzi.. Asta e, nu mai caut nicio scuză. Ei au fost mai proaspeți. Se vede o lipsă de omogenitate, lipsă de prospețime. Vom face schimbări”, a spus Ilie Poenaru la Orange Sport.

Citește și alte știri din Liga 1:

Prepeliță, mulțumit după victoria cu UTA: „Jucătorii noi s-au adaptat foarte bine” + Ce a spus Bertrand, eroul partidei

Marian Copilu, trimis la FC Argeș - UTA pentru a rezolva transferul: „E normal să îmi doresc un pas înainte!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
Joe2022
Joe2022  •  17 Iulie 2022, 01:25

Când aud vorba : trebuie sa muncim mai mult, mă ia capul. Sa nu munciți că aia de la Dinamo. După fiecare meci pierdut cu 2,4,5 la 0 spuneau că trebuie să muncească mai mult până au retrogradat. Legenda spune că ei și acum muncesc mai mult.

valentindragobete
valentindragobete  •  17 Iulie 2022, 00:14

Despre Poenaru ce poți să spui decât că-i și prost și prost ! Păi bine bă, poenarule, acum ai aflat tu ca-n Romania nu sunt autostrăzi ? Da' înainte să te urci in autocar nu te-ai gândit că s-ar putea sa fiți și obosiți ? În privința lu' keseru eu îl știam băiat de bun simt, probabil d-ăia l-o fi dat și jiji afară!?

adrianii111
adrianii111  •  17 Iulie 2022, 00:11

Ghici ciuperca cine va fi primul antrenor demis în acest sezon? Incepe cu Poe și se termină cu naru! UTA este o pălărie mult prea mare pentru el, iar presiunea suporterilor îl va împinge spre plecare.Urmatoarea lui destinație: ***, că și acolo vin zile negre!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează