FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Basarab Panduru, încântat de surpriza din Superligă: „Vezi forţă, viteză și un fotbal spre poarta adversă”

Articol de - Publicat sambata, 04 martie 2023 10:36 / Actualizat sambata, 04 martie 2023 10:59

U Cluj a produs surpriza etapei 29 din Liga 1, învingând liderul Farul, 2-0. La final, Basarab Panduru i-a lăudat pe clujeni.

Cu Ioan Ovidiu Sabău pe bancă, U Cluj a ajuns la trei victorii consecutive în Liga 1 (2-0 cu FC Botoșani, 1-0 cu Hermannstadt și 2-0 cu Farul), având o singură în 2023, de la numirea noului antrenor.

Ion Crăciunescu, stupefiat de Kyros Vassaras: „Băi băiatule, îți bați joc de noi?”
CCA
Ion Crăciunescu, stupefiat de Kyros Vassaras: „Băi băiatule, îți bați joc de noi?”

Basarab Panduru laudă U Cluj după 2-0 cu Farul

„U Cluj a impresionat în prima repriză. Din primele minute mirosea a gol. Dacă era 3-0 în prima repriză, nu cred că mira pe nimeni. Dacă dădea U Cluj cinci goluri, ziceam că e cam mult, dar hai că trei... 

U Cluj arată foarte bine de când a venit Sabău. Neluţu a schimbat faţa echipei. U Cluj joacă fotbal şi la fiecare meci face spectacol. 

Acum, la U Cluj vezi forţă, viteză, un fotbal spre poarta adversă. Joaca una – două pase și dau mingea în faţă şi trag la poartă. Thiam trage nişte ghiulele de nici nu ştii de unde”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport.

N-aș vrea să spun că n-am realizat nimic. Dar vreau să fiu realist, obiectivul pe care îl avem de îndeplinit este departe de a fi realizat. E sunt foarte apăsat de faptul că trebuie să luptăm pentru a ne salva de la retrogradare.

Pentru acest succes mă bucur doar o zi sau două, după încep pregătirea cu mentală și fizică cu jucătorii pentru că ne așteaptă un play-out echilibrat.

- Ioan Ovidiu Sabău, antrenor U Cluj

VIDEO. Totul despre Liverpool - Manchester United

Citește și: 

„Lenți, previzibili” » Gică Hagi a tras concluziile după ce Farul s-a împotmolit pe Cluj Arena

Alibec a răbufnit după 0-2 cu U Cluj: „Teren de liga a șasea!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează