FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - FARUL 2-0

„Lenți, previzibili” » Gică Hagi a tras concluziile după ce Farul s-a împotmolit pe Cluj Arena

Gică Hagi, după U Cluj - Farul 2-0
Gică Hagi, după U Cluj - Farul 2-0

Articol de - Publicat vineri, 03 martie 2023 22:37 / Actualizat vineri, 03 martie 2023 22:37

Gică Hagi (58 de ani), antrenorul-finanțator de la Farul Constanța, a comentat înfrângerea cu U Cluj din etapa 29 de SuperLigă, 0-2.

„Regele” și-a prezentat pe scurt concluziile la finalul meciului de pe Cluj Arena, în care echipa lui a fost depășită la toate capitolele. Înfrângerea aceasta duce la o schimbare de lider în campionat, dacă CFR Cluj va câștiga cu Sepsi OSK în această etapă.

Care marionetă urmează la FCSB? MM Stoica încearcă să convingă un stelist să-și „închirieze” licența Pro
FCSB
Care marionetă urmează la FCSB? MM Stoica încearcă să convingă un stelist să-și „închirieze” licența Pro

Gică Hagi, după U Cluj - Farul 2-0: „Am fost lenți, previzibili”

„Echipa gazdă a fost mult mai iute decât noi. Felicitări Clujului. Noi ne gândim, reflectăm, mergem înainte. Înfrângerea nu-i place nimănui, dar trebuie analiză, vom vedea ce concluzii vom trage.

Toate echipele au lot bun, important este să faci jocul tău. În seara asta am fost lenți, previzibili, nu am fost noi.

Ce s-a întâmplat e istorie, acum ne așteaptă meciuri foarte grele începând cu Rapid. Va trebui să analizăm și să fim noi de dinainte”, a spus Hagi la flash-interviul Orange Sport. 

Clasamentul din SuperLigă după U Cluj - Farul 2-0

Mai multe știri despre U Cluj - Farul:

Panduru, șocat de ce a văzut la Farul: „A fost totul de-a-ndoaselea. Nu i-am mai văzut așa slabi”

Alibec a răbufnit după 0-2 cu U Cluj: „Teren de liga a șasea!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
Chris.Dumitrescu
Chris.Dumitrescu  •  04 Martie 2023, 07:28

Locul doi nu il mai scapa. Chiar de pierde cu Rapid. Teoretic locul doi e mai avantajos ca joci ultimul meci acasa, poate cu titlul pe masa

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  04 Martie 2023, 00:29

Din punctul meu de vedere ,țin cu Farul doar sa fie și ei un adversar pt fcsb ,pe cinstite ,ca altfel în lupta pt. primul loc ,cu toată stima nu cred ca ne vor face probleme ( hai sa recunosc o eventuala prietenie Gica - Petrescu ) Deci ,logic CFR primul loc ,Farul loc2, restul nu mai contează!

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  04 Martie 2023, 00:19

Bravo ,Sabau cu o echipa ( nu chiar la nivelului ,declarativ de vedete ,care niciodată nu le vedem ) de muncitori și practicând un fotbal la " zi" cum sar zice de echipa total ,rezultatul totdeauna va fi la fel adică pt. Echipa colectiva ,etc !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează