FOTBAL  »  Superliga  »  PROPUNERE

Basarab Panduru îndeamnă cluburile din Liga 1 la revoltă: „Etapa următoare întârziem meciul 10 minute”

Basarab Panduru (50 de ani) crede că formațiile din Liga 1 nu își doresc cu adevărat introducerea sistemului VAR.
Basarab Panduru (50 de ani) crede că formațiile din Liga 1 nu își doresc cu adevărat introducerea sistemului VAR.

Articol de GSP - Publicat luni, 01 martie 2021 22:58 / Actualizat luni, 01 martie 2021 23:27

Basarab Panduru (50 de ani) crede că formațiile din Liga 1 nu își doresc cu adevărat introducerea sistemului VAR. 

VAR a devenit principalul măr al discordiei în fotbalul românesc. A dus la un conflict instituțional între LPF și FRF și la o mulțime de atacuri din partea conducătorilor de club. FCSB, FC Botoșani, Sepsi și CFR Cluj și-au exprimat clar susținerea pentru introducerea sistemului, dar Panduru simte că totul e de fațadă și le propune un protest. 

Basarab Panduru, propunere pentru cluburile din Liga 1

„Etapa următoare întârziem 10 minute meciul. Peste două săptămâni, facem altceva. Mie mi se pare că echipele nu vor. Văd tot felul de discuții. Cine ți se pare că nu face tot posibilul să nu avem VAR? Federația sau Liga? 

Îi dau dreptate lui Cârțu, dar acum 2 ani s-a abținut și la VAR, dar și la bani. Am auzit că Botoșani, FCSB, Sepsi, CFR vor. Craiova vrea și ea acum. Cluburile nici nu trebuie să mai stea pe gânduri! O decizie VAR te poate ține în prima ligă. Pare un război acolo. Indiferent de ce fac unii sau alții, ceilalți nu vor”, a spus Panduru, la TV Telekom Sport. 

VIDEO. Marius Croitoru s-a săturat de greșelile de arbitraj: „Avem nevoie de VAR! Cum să nu țip?”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Justin Ștefan îl acuză pe Răzvan Burleanu: „FRF nu a fost interesată de VAR” » Ce document publică oficialul LPF

Sorin Cârțu dă de pământ cu Răzvan Burleanu și Justin Ștefan: „Unde au jucat ăștia fotbal? E posibil așa ceva?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
ireal
ireal  •  02 Martie 2021, 10:46

botosani vrea var? dar nu vrea domnu' eftimie sa aiba si un gazon decent, nu un camp de cartofi?

ireal
ireal  •  02 Martie 2021, 10:45

tu nu ai incalzire, nu ai nocturna functionala in unele zone, iar multe echipe nici macar TEREN PROPRIU nu au. se joaca fix ca pe camp, ca in anii 80-90, in multe locuri... cluburile nu isi platesc darile, nu investesc, dar vor VAR. in primul rand, le-as rupe drepturile de televizare tuturor nesimtitilor care isi bat joc de telespectator, inainte de toate (ca spectatori nu exista momentan). meciurile alea nu merita televizate - nu stiu cine le urmareste, daca urmareste cineva un meci infect de liga 1. oricum blaturile se fac televizat sau netelevizat. e atat de mult de discutat, ca te plictisesti...

764468963651742
Ilie Golombioschi  •  02 Martie 2021, 08:23
Postat de bodystyle74 pe 02 Martie 2021, 01:02

Pai pot baga in play-off unde echipele isi permit . Pot folosi si arbitri fifa care au deja meciuri in cupele europene arbitrate cu var. Deci nu se mai cheltuie bani pe instruire iar sistemul poate fi introdus imediat. Panduru are dreptate , de fapt oamenii nu vor.

Ai dreptate, pe termen scurt e o solutie facila, excelenta, pe termen lung, din campionatul urmator, sa ia un credit de la BRD, eventual cu dobanda 0, sponsorizata, platita prin publicitate si in doi ani sa o achite prin majorarea baremului de arbitraj la fiecare partida astfel incat cheltuielile suplimentare sa fie acoperite pe deplin prin retinerea lor de federatie si achitarea creditului.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează