FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ VIDEO

Justin Ștefan îl acuză pe Răzvan Burleanu: „FRF nu a fost interesată de VAR” » Ce document publică oficialul LPF

Articol de GSP - Publicat luni, 01 martie 2021 14:43 / Actualizat luni, 01 martie 2021 14:44

LPF și FRF continuă disputa de la distanță cu privire la introducerea arbitrajului video în Liga 1.

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, susține contul său de Facebook că FRF ar fi putut lua finanțare de la FIFA pentru VAR.

Oficialul LPF spune că Federația Română nu ar fi fost interesată să acceseze fondurile FIFA pentru implementarea Arbitrajului VIDEO și acuză că forul condus de Burleanu a folosit banii în alte proiecte.

„Pentru că îmi place să lucrez doar pe probe, vă atașez dovada faptului că FRF putea accesa de la FIFA bani pentru implementarea VAR încă din 2019.  Cu alte cuvinte, FRF nu a fost interesată de VAR, banii accesați pe programul FIFA Forward fiind folosiți în alte proiecte. Nu știe nimeni, cu excepția lor, despre ce proiecte este vorba și cum au fost alocați banii accesați.

Din aceasta atitudine rezulta ca îmbunatățirea calității arbitrajului românesc nu a fost o prioritate pentru FRF. Despre salariile de la CCA cu o alta ocazie”, a scris Justin Ștefan pe Facebook.

Justin Ștefan îl acuză pe Răzvan Burleanu: „FRF nu a fost interesată de VAR” » Ce document publică oficialul LPF

În Comitetul Executiv din 25 februarie, Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal a declarat că un astfel de sistem ar costa 550.000 de euro, iar în aceste momente nu există fondurile necesare.

VIDEO Justin Ștefan, despre implementarea VAR în Liga 1: „Discuțiile sunt blocate”

 Citește mai multe știri din Liga 1:   

LPF, apel urgent către Burleanu: „Să-l sune pe Iorgulescu! E ridicol ce a spus!”

Gino Iorgulescu iese la atac: „Mă deranjează Burleanu! Nu înțeleg ceva”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
337461080097992
Marian Dumitrescu  •  02 Martie 2021, 07:21

Cine poate verifica acest stat in stat numit FRF ? Au luat bani de la FIFA pentru VAR ? ***,salarii,bonusuri,prime, este rai pentru sefii FRF pe banii altora ! Chiar acesti oameni nu pot raspunde pentru ce fac si pentru ce nu fac ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionica007
ionica007  •  01 Martie 2021, 18:58

Se pare ca banii accesati de FRF au fost folositi pentru MITA... Imi aduc aminte ca din partea federatiei la un moment dat au primit cate o suma de bani (5 000 euro parca...) toate cluburile de fotbal din tara, de la toate nivelurile. Problema cea mai mare este ca nu toate aveau dreptul sa primeasca acei bani. De ce? Fiindca UEFA nu permite ingerinta politicului in sport...

ionica007
ionica007  •  01 Martie 2021, 18:46
Postat de andrei.f pe 01 Martie 2021, 15:41

E bun VAR dar, nu e suficient pt fluierași de casă cfr. Covaci nu va vedea nici atunci pe camora că joacă handbal în careu iar *** nu va vedea hențul cât casa a lui Șeroni. Mai trebuie și altceva, mai trebuie alungați dâncii de la butoane și *** de la cca !

Cat v-a costat ''cotul'' lui Seroni?... Dar non-combatul lui Keita?... Chiar asa de mult va doare ultima cafteala luata de la franari?!...:)... Va bat aia si daca vin la meci direct de la nunta...:)...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează