FOTBAL  »  Superliga  »  ATAC

Sorin Cârțu dă de pământ cu Răzvan Burleanu și Justin Ștefan: „Unde au jucat ăștia fotbal? E posibil așa ceva?”

Sorin Cârțu, președinte Universitatea Craiova
Sorin Cârțu, președinte Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat luni, 01 martie 2021 15:39 / Actualizat luni, 01 martie 2021 16:13

Sorin Cârțu (65 de ani), președintele CS Universitatea Craiova, a avut un atac necruțător la adresa șefilor FRF și LPF, aflați în conflict pe tema introducerii arbitrajului video în Liga 1.

Răzvan Burleanu și Justin Ștefan, principalele voci ale celor două foruri de conducere în această perioadă, au fost luați la țintă de Sorin Cârțu, care este contrariat de faptul că țări precum Egipt au arbitraj video, dar România nu.

Sorin Cârțu: „Așa e când conduc oameni care n-au jucat fotbal”

„Eu la viața mea am fost dușmanul arbitrilor. Le-am sesizat prostiile pe care le fac… Problema VAR-ului e stringentă. Suntem totuși o țară cu tradiție în fotbal, ne compară acum, din păcate cu Surinam, cu Bangladesh… Egiptul are VAR și tu, cu atâtea pretenții și atâtea fițe, ne cramponăm că e vorba de 400.000 de euro, de 300 sau 200… Așa e când conduc oameni care n-au jucat fotbal, care nu știu ce înseamnă să nu ți se dea penalty.

Răzvan Burleanu a jucat fotbal? Justin Ștefan a jucat? Nu mai e Gino Iogulescu, pentru că are problemele lui. Unde au jucat ăștia? A fost avocat, judeca divorțuri, cui i se dădea mileul sau peștele de pe televizor după partaj…Sau căluțul ridicat în două picioare. E posibil așa ceva? FRF și LPF trebuie să ajute arbitri. Să introducă VAR mai repede. Deținătorii de drepturi ar trebui să intervină, să ceară și ei VAR. Această tehnologie aduce spectacol”, a declarat Cârțu la Prosport

Aluzie la faptul că Justin Ștefan a intrat în lumea fotbalului ca avocat specializat în dreptul sportiv. 

Dacă ar fi avut VAR, arbitrul Istvan Kovacs ar fi dat penalty pentru noi și ar fi anulat penalty-ul pentru Chindia. Sunt ani de zile când sunt influențate arbitrajele… 
- Sorin Cârțu, președinte Universitatea Craiova

VIDEO. Justin Ștefan, despre implementarea VAR în Liga 1: „Discuțiile sunt blocate”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Trei echipe pe urmele lui Gică Hagi! Ce cluburi au făcut oferte

Gazeta, întâlnire rară cu Nicolae Badea: „Sunt mecena și principalul creditor de la Dinamo” » Cum arată planul nevăzut de salvare a clubului și sumele ascunse în dosarele roșii

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
mir21
mir21  •  02 Martie 2021, 09:30

Si-a revenit *** din betie dupa ce a spart damigeana de zaibar si s-a apucat de ***, uita damblagiul ca tocmai ei se importiveau VAR in urma cu ceva timp, *** acest bețâv

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dragdim
dragdim  •  02 Martie 2021, 02:15

sCârțu, scârțâie ca de obicei, pentru ce dracu vrea asta VAR, ca sa joace in playout?

andrei.f
andrei.f  •  01 Martie 2021, 18:54

Căuaciu e arbitru de casă cfr, de aceea a arbitrat împotriva craiovei și procfr. Bă, nu mai fiți fricoși, jiji a trimis adresă la frf că dacă ai apare covaci la meciurile fcsb, scoate echipa de pe teren. Voi nu aveți acest curaj nici măcar declarativ. Trebuie alungați fluierașii de casă ai cfr !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează