FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Verdictul lui Basarab Panduru » Ce jucător din Superliga l-a cucerit: „S-au învățat minte”

Articol de - Publicat joi, 29 februarie 2024 10:47 / Actualizat joi, 29 februarie 2024 11:24

Basarab Panduru (53 de ani), fostul internațional, a vorbit în termeni laudativi despre un jucător de la Rapid, după succesul giuleștenilor în fața celor de la UTA Arad, scor 4-1, în etapa #28 din Superliga.

Albion Rrahmani (23 de ani) a înscris o „dublă” în partida câștigată de Rapid și a ajuns la 11 goluri în acest sezon. Dacă ținem cont de faptul că a fost accidentat o bună perioadă de timp, kosovarul are un sezon fabulos în tricoul giuleștenilor.

„Ce a fost ăsta?!” » Au filmat reacția soților Șucu la golul serii în Giulești: „Mamă, dar ce frumos!”
RAPID - UTA 4-1
„Ce a fost ăsta?!” » Au filmat reacția soților Șucu la golul serii în Giulești: „Mamă, dar ce frumos!”

Basarab Panduru, impresionat de Rrahmani + mesaj pentru conducători

Basarab Panduru l-a evidențiat pe Rrahmani, cel care și-a propus să ajungă la cota 20 în acest sezon. El a punctat deja de 11 ori, iar obiectivul atacantului pare realizabil, consideră Panduru.

„Eu zic că va da goluri. Nu știu dacă va marca nouă, pentru că nu sunt puține. Mi se pare că în 12 meciuri nu este ușor să dai nouă goluri, poate dă 12. Îmi place de el. Mi se pare că este un jucător foarte bun pentru campionatul nostru. Tehnică.. tot timpul are o viteză în plus față de toată lumea”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Acesta a adăugat faptul că șefii din Giulești au învățat ceva din pierderea lui Marko Dugandzic (29 de ani). Croatul a fost vândut cu 1,5 milioane de euro la Al Tai, formație din Arabia Saudită, iar Panduru este convins că Rrahmani va pleca pe mult mai mulți bani, în cazul în care va veni o ofertă avantajoasă.

„Cum îl dăm pe Dugandzic pentru că noi tragem la campionat, nu ai treabă, are omul clauză. Poate la Rrahmani, de la Dugandzic, s-au învăţat minte şi cer mai mult, trei milioane, dar poate să vină cineva să dea trei milioane, dar deja s-a întâmplat ceva.

Poate Burmaz are 1.500.000, vine cineva, dă, s-a terminat şi cu asta. Fotbalul din ziua de azi e momentul, profită de moment, pentru că nu ştii ce echipă vei avea peste doi ani”, a precizat Panduru, pentru sursa citată.

Ce a declarat Albion Rrahmani după Rapid - UTA

„Mai am 9, să ajung la 20 de goluri. Vreau să marchez peste 20 de goluri. Dar în primul rând vreau să iau titlul cu Rapid. Am tratat lejer meciul la 2-0, dar apoi ne-am trezit și am luptat. Am marcat pentru 3-1 și atunci s-a rupt totul. Important e să lupți.

E foarte important că avem fanii alături de noi, sunt al 12-lea jucător. Bădescu râdea toată ziua, era foarte fericit că va debuta”, a declarat Rrahmani, la Digi Sport.

În urma acestui succes, Rapid a urcat pe locul 2 în Superliga, cu 51 de puncte după 28 de etape, la 7 de liderul FCSB, care joacă astăzi cu Voluntari. Pentru giuleșteni urmează duelul din deplasare cu Universitatea Craiova.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Patronul Rapidului, Dan Șucu își dorește să joace pe Arena Națională meciul cu FCSB

Citește și alte știri:

Lăsat acasă de Pițurcă la Euro 2008, un fost „tricolor” e convins: „Vom plânge din nou pentru echipa națională”
COMENTARIU
Lăsat acasă de Pițurcă la Euro 2008, un fost „tricolor” e convins: „Vom plânge din nou pentru echipa națională”
Alexandru Chipciu, despre viața cu 4 fetițe acasă: „Ce, crezi că ești David Beckham?!”
U CLUJ
Alexandru Chipciu, despre viața cu 4 fetițe acasă: „Ce, crezi că ești David Beckham?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Dobermannul
Dobermannul  •  29 Februarie 2024, 11:29

Budescu si Alibec la Astra lui Sumudica erau mai tari. Dar dupa ... fasss.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează