FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dezvăluie următorul transfer al lui Gigi Becali la FCSB: „Dacă nu l-a contactat deja...”

Articol de - Publicat marti, 19 martie 2024 06:56 / Actualizat marti, 19 martie 2024 11:26

Risto Radunovic a declarat că la finele sezonului intenționează s-o părăsească pe FCSB. Basarab Panduru a anticipat cine va fi succesorul fundașului în vârstă de 31 de ani la roș-albaștri.

Lui Risto Radunovic îi expiră contractul cu FCSB la sfârșitul anului, însă muntenegreanul vrea să plece în vară, după fluierul final al stagiunii în curs. Patronul Gigi Becali nu s-ar împotrivi, iar fostul internațional Basarab Panduru a anticipat care va fi succesorul fundașului în vârstă de 31 de ani la roș-albaștri.

Presiuni din Superliga asupra lui Șumudică: încearcă să îi obțină semnătura + Turcii au schimbat foaia la Gaziantep
OFERTĂ
Presiuni din Superliga asupra lui Șumudică: încearcă să îi obțină semnătura + Turcii au schimbat foaia la Gaziantep

David Kiki, înlocuitorul lui Radunovic la FCSB? „Parcă a pus ochii pe el, nu?”

„El e supărat (n.r. - Radunovic) când vede că ceilalţi jucători, având contract, primesc o leafă mai mare. Atunci, el zice: «Bă, dacă mie nu-mi dai, înseamnă că nu mai ai nevoie de mine!». Parcă Gigi Becali a pus ochii pe Kiki, nu? Parcă îi plăcea de Kiki”, și-a amintit Panduru, la Orange Sport.

Dezvăluie următorul transfer al lui Gigi Becali la FCSB: „Dacă nu l-a contactat deja...”
David Kiki, într-un meci cu CFR Cluj / FOTO: Imago

David Kiki intră în ultimele 6 luni de contract cu Farul, iar Becali a declarat că nu vrea să-l contacteze pe jucător acum, ca să nu-l supere pe nașul Gică Hagi. Însă „Pandi” nu-i atât de sigur: „Dacă nu l-a contactat deja...”.

Convingerea fostului internațional este că Radunovic ar merita totuși să fie ținut în continuare la FCSB: „Radunovic e bun. Niciun jucător de la FCSB nu a fost bun când a fost schimbat, când a fost băgat, când a fost schimbat. Cei care sunt buni în momentul ăsta au jucat meci de meci”.

Ce spune Mihai Stoica despre situația lui Risto Radunovic

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație la FCSB, a comentat astfel situația lui Radunovic la Orangesport: „El a spus că și-ar dori să câștige campionatul și să găsească o soluție să plece dacă are o ofertă bună. Dacă are, pleacă. Dacă nu, eu cred că-i vom face o propunere de prelungire a contractului, care se termină în iarnă.

Eu l-aș ține. Am discutat de multe ori cu Gigi. Și am vorbit și cu Risto, dar poate a uitat. El a cerut o mărire a contractului actual, iar Gigi nu a fost de acord. Gigi a mărit salariile lui Coman și Olaru pentru că a mărit și durata contractului. Dar nu se poate ca toți să bată la ușa lui și să spună «Vreau un contract mai mare»”.

Mihai Stoica: „Cine spune că nu vrea să plece e un mincinos notoriu”

Pentru MM Stoica, Radunovic „e cel mai bun fundaș stânga din România. Și nu vreau să mă gândesc că nu va prelungi. Nu cred că nu există cineva care să nu vrea să plece. Cine spune că nu vrea să plece e un mincinos notoriu.

Și eu vreau să plec la Inter. Dar nu mă vrea. Toată lumea vrea să plece la mai bine. Eu vreau să continue. Și antrenorii vor. E un model pentru tineri, își face treaba bine. Va pleca doar dacă primește o ofertă mai bună”.

VIDEO. Raul Rusescu a comentat declarațile date de Risto Radunovic la finalul meciului FCSB - Sepsi: „Dacă un jucător vrea să plece nu este o pierdere”

Mai puteți citi:

Dan Alexa revine în antrenorat! Prezentat la noua echipă + Primul meci va fi cu Dinamo

„Dinamitează” Superliga? Un patron din Superligă vrea 3-0 la „masa verde” după „cazul Matei”: „Vorbesc cu avocatul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  19 Martie 2024, 13:12
Postat de razesul pe 19 Martie 2024, 12:01

aha, urmeaza meciul cu farul?

urmeaza 2 cumetrii cu farul si rotarul

sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  19 Martie 2024, 13:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

St5aua
St5aua  •  19 Martie 2024, 12:06

Panduru e un frustrat, de fiecare data când bate fcsb e ori blat ori noroc. Când e faultat unul de la fcsb în careu sau de rosu "pai stai asa ca nu a fost chiar asa", când faultează cineva de la fcsb "cum intri asa". Sa rămână sănătos în platouri și cu simpatii fata de CSA, noi ii dam *** de pe stadion în meciuri de champions league în august

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează