FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Balotelli la Rapid? Cum au reacționat Panduru și Moldovan: „Va fi un fiasco total! Mario o să aibă nevoie de scobitori”

Basarab Panduru și Viorel Moldovan. 
Foto: Captură Orange Sport
Basarab Panduru și Viorel Moldovan. Foto: Captură Orange Sport

Articol de - Publicat sambata, 13 mai 2023 07:35 / Actualizat sambata, 13 mai 2023 08:15

Foștii internaționali Basarab Panduru (52 de ani) și Viorel Moldovan (50 de ani) au comentat informația momentului în fotbalul românesc: Rapid vrea să-i aducă în Giulești pe Mario Balotelli, Alen Halilović și Cătălin Cîrjan. 

Viorel Moldovan crede că aceste transferuri nu vor putea aduce titlul în Giulești, în timp ce Panduru este sceptic în legătură cu aducerea unor jucători care nu mai spun de mult timp ceva în fotbalul european. Cu toate astea, fostul mijlocaș al Stelei a opinat că italianul ar marca fără probleme 20 de goluri în Superliga, dacă ar juca la fel de mult ca atacantul croat Marko Dugandzic. 

Lovituri URIAȘE pregătite de Rapid: Șucu vrea titlul cu Balotelli, marea speranță a lui Arsenal și un ex-jucător de la Barça! Condiția pusă de SuperMario
MERCATO
Lovituri URIAȘE pregătite de Rapid: Șucu vrea titlul cu Balotelli, marea speranță a lui Arsenal și un ex-jucător de la Barça! Condiția pusă de SuperMario

Viorel Moldovan, după transferurile de gală anunțate la Rapid: „Va fi un fiasco total, o să îi placă publicului din Giulești”

„Dacă stau și mă gândesc la Balotelli, care nu știu pe unde a jucat în ultimul timp... Știu că a jucat în Elveția, prin Turcia, a avut numai probleme. Va fi un fiasco total, o să îi placă publicului din Giulești. Poate sunt dur și spun anumite chestii, pentru că sunt legat sentimental de Rapid, dar cu asemenea transferuri le dau șanse minime la titlu. 

Nu are cum să dea Balotelli 20 de goluri niciodată. Păi numai prin baruri o să stea. O să aibă nevoie de scobitori să-și pună la ochi, ca să-și țină pleoapele deschise dimineața. 

Dar, totuși, la ce nivel are campionatul nostru, poate chiar vine Balotelli și chiar dă 20 de goluri”, a declarat Viorel Moldovan, la Orange Sport. 

Basarab Panduru: „Cred că Balotelli ar da 20 de goluri în România”

Cred că Balotelli ar da 20 de goluri în România. Dacă vine și stă numai prin baruri, nu o să dea 20 de goluri. El dacă joacă cât a jucat Dugandzic sigur că o să dea 20 de goluri. 

Ai impresia câteodată că îi cauți cu lumânarea pe unii de s-au lăsat. Bojan Krkic mai lipsește de aici”, a punctat Basarab Panduru, potrivit sursei citate anterior. 

Mario Balotelli este în prezent legitimat la FC Sion, ultimul loc în campionatul Elveției, formație la care a marcat 6 goluri în 18 meciuri în acest sezon. 

Balotelli la Rapid? Cum au reacționat Panduru și Moldovan: „Va fi un fiasco total! Mario o să aibă nevoie de scobitori”
Mario Balotelli, atacant FC Sion. Foto: Imago

Alen Halilovic este un jucător liber de contract, după despărțirea de Rijeka, formație din țara natală, Croația. Văzut ca o mare certitudine a fotbalului din țara balcanică, Halilovic a crescut la academiile lui Dinamo Zagreb și FC Barcelona, bifând în carieră echipe precum Hamburger SV, AC Milan, Standard Liege, Heerenveen, Birmingham City sau Reading. 

Balotelli la Rapid? Cum au reacționat Panduru și Moldovan: „Va fi un fiasco total! Mario o să aibă nevoie de scobitori”
Alen Halilovic, când juca la FC Barcelona. Foto: Imago

Cătălin Cîrjan este un fotbalist legitimat la Arsenal, acolo unde a jucat, deocamdată, numai la echipele de juniori ale clubului. Se antrenează și cu echipa mare, și chiar a făcut parte din lotul londonezilor în mai multe rânduri. 

Balotelli la Rapid? Cum au reacționat Panduru și Moldovan: „Va fi un fiasco total! Mario o să aibă nevoie de scobitori”
Cătălin Cîrjan/ foto: Imago Images

Citește și: 

Ilie Dumitrescu a numit omul meciului Rapid - Sepsi: „E un portar bun, ce să mai?”

Fostul internațional glumește pe seama lotului rapidist: „Îl sun pe Daniel Niculae, poate intru și eu 15 minute”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
OperatiuneaMonstru
OperatiuneaMonstru  •  13 Mai 2023, 16:53
Postat de 1ianuarie pe 13 Mai 2023, 09:37

Pandurule, numele Balotteli are rezonanță pe mapamond, în ciuda imbecilității personajului, dar dacă cineva spune Panduru, scuze dar nu te știe nimeni nici la Cernăuți. Poate că vor doar o lovitură imagine, cu toate că 1 milion de €uro sunt mulți bani. Cert e că reușești mai mereu să ne dezvălui cât ești de limitat.

Isi scot banii doar din vanzarea de tricouri. Ca strategie de marketing e o idee buna, se va vorbi in presa despre asta mult timp. Dar la ce arici au patronii la buzunar, vor veni iar vreo 5-6 liberi de contract, refuzati de alte echipe. Mai sta Mutu 7 etape si apoi il dau afara ca nu a facut o echipa omogena.

zetanu
zetanu  •  13 Mai 2023, 14:25

Nu ca as crede ca vine Balotelli la Rapid, dar doar ca idee, la turci, in sezonul trecut a dat 19 goluri in 33 de meciuri, si anul asta, la Sion, daca te uiti pe cifre, desi apar 6 goluri in 17 meciuri, o sa vedeti ca are un gol la doua meciuri media. Omul e fotbalist, desi e tembel, dar cel mai probabil nu o sa vina la Rapid.

eugen5
eugen5  •  13 Mai 2023, 09:46
Postat de marcelclujnapoca pe 13 Mai 2023, 09:17

MUtu are ochi pentru jucatori ! Daca il ia cu 1 milion de euro/ an si scoate 5 milioane pe el ----e vre-o problema? FotbaLUL e o afacere , iar Balotelli are o carte de vizita - fost in Nationala Italiei , chiar la un campionat Mondial cred- nu ca si Compagno doar la convocarile preliminare pe o foaie de hartie.

agramat !!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează