FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali a analizat șansele de calificare în grupele Ligii Campionilor: "Trecem de echipele astea" » Ce spune despre decizia TAS

Articol de GSP - Publicat luni, 22 mai 2017 10:50

Gigi Becali a vorbit despre șansele celor de la FCSB de a trece de posibilele adversare din turul 3 al Ligii Campionilor.

"Echipa noastră va juca împotriva campioanelor. Vom vedea răspunsul de la TAS. Dar eu zic că de Victoria Plzen și de Dinamo Kiev trecem. Avem șanse de 50% de calificare", a spus Becali la TV Sport ro.

FCSB cunoaşte acum în mod clar componenţa urnei din care se va alege adversarul din turul 3 al Ligii Campionilor:

  • Dinamo Kiev
  • Ajax Amsterdam
  • Viktoria Plzen
  • ȚSKA Moscova
  • FC Brugge

Patronul FCSB a vorbit și despre demersul făcut la TAS pentru stabilirea campioanei, după ce echipa sa și Viitorul au terminat la egalitate de puncte, 44.

"Pe 26 mai se face Comitetul Executiv și vom vorbi și vom prezenta cazul. Vom avea avocați care sa le explice oamenilor din Comitetul Executiv ce se întâmplă cu regulamentul, iar ei vor vota. Se poate să nu mai ajungem la TAS, vom vedea. Ca sa fie corectitudine și dreptate, o să-i chemăm și pe cei de la Viitorul.

Eu cer să vedem cine are dreptate. Nu vreau să vorbesc mai mult despre asta. Nu trebuie să supere nimeni. Dacă pierdem, felicităm Viitorul, dacă vom câștiga, nu așteptăm nicio felicitare.

Trebuie dreptate. Liga spune că Viitorul e campioană, eu spun că noi suntem campioni. Pentru mine, regulamentul e clar. Nu e ambiguu deloc. Dacă era ambiguu, nu mergeam la TAS, că poate pierdeam. Noi suntem campioni. Nu trebuie să-mi spună Justin Ștefan cine e campioană.

Am vorbit și 100% se va da decizia până când încep meciurile din cupele europene. Dacă nu e gata, se pune o steluță la tragerea la sorți. Zice FRF că este un litigiu și să se aștepte decizia. Dar se poate să se dea înainte de cupele europene", a adăugat Becali.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
martinpen
martinpen  •  22 Mai 2017, 15:21
Postat de Viorel Stelistul pe 22 Mai 2017, 11:55

Partea II: 4. Adoptarea deciziei comporta mai multe componente: 4.1. Legală – regulamentară: pe baza regulamentului in vigoare care face referire la meciurile din campionat Steaua poate revendica si obține titlul. 4.2. Morală- emotională: Viitorul nu poate invoca un ascendent moral având in vedere că a ajuns la egalitate de puncte cu Steaua după ce 50% din meciurile sale din play-off au fost cu mari probleme. In trei a fost noncombatul Astrei si Craiovei, iar in doua a fost ajutată flagrant de arbitrii ( doua penaltyuri clare neacordate Stelei de R Petrescu si unul făcut cadou de Gaman in ultimul meci). 4.3. Fotbalistică - sportivă. Viitorul are un lot si o echipă inferioare Stelei, realitate dovedita fără dubii de ultimul joc direct, care a aratat o superioritate zdrobitoare a Stelei, cu o sumedenie de ocazii care ar fi putut duce la un scor de minim 5-0 fără probleme, iar singura victorie din cele 4 jocuri cu Steaua a fost obtinută pentru ca au avut superioritate numerica inca din min.17 . Concluzie: faptul ca LPF și FRF recunosc ca trebuie schimbat regulamentul actual si ca pentru o decizie favorabilă Viitorului se invoca spețe asemănătoare din trecut, judecate pe baza unor presupuneri si interpretari eronate, si nu litera regulamentului, reprezintă dovada clară că, pe baza regulamentului in vigoare, Steaua poate invoca , cu șanse mari la TAS, titlul 2016-2017!

Tu esti platit sa spui lucrui neadevarate... Ce treaba are morala ? Rezultatul pe teren a fost clar, daca nu respectati regulamentul, de ce ati participat ? trebuia la inceput sa sesizati ca e o neregula si regulile nu sunt clare... Orice alta echipa, daca pierdea ca fcsb, in mod cert nu cauta nimic la TAS. Gigi crede ca daca are bani poate sa fie campion, dar uita ca Biblia il invata sa nu ravneasca la bunul altuia si daca primeste o palma, sa intoarca si obrazul celalalt.

fibra
fibra  •  22 Mai 2017, 14:30

Mai atotstivuitorule,o sa treci de echipele acelea,asa cum ai luat titlul la mare distanta de puncte. Cu greu se poate intalni un personaj cu un tupeu imens ca acesta.Este tupeul needucatului,care are bani si sustinatori fara minim bun simt.

899920096740351
Cello Viorrin  •  22 Mai 2017, 13:56
Postat de Viorel Stelistul pe 22 Mai 2017, 11:54

Partea I : Opinii referitor la tema la moda: cine este campioana? 1 LPF si FRF recunosc implicit ca pe baza regulamentuui in vigoare nu se poate justifica decizia de a acorda titlul Viitorului, propunând ambele schimbarea regulamentului. 2. LPF si FRF nu folosesc pentru motivarea deciziei favorabile Viitorului textul regulamentului, deci litera lui, făcând trimitere la doua situații asemănătoare din trecut care au fost interpretate, probabil, împotriva regulamentului. Nu se pot folosi decizii neregulamentare din trecut, chiar dacă necontestate de cei afectați, ca argument pentru a se adopta noi decizii neregulamentare. 3. Acordare titlului echipei cu rezultate mai bune numai in ultima faza a campionatului a devenit o cutuma, deci o regula nescrisa, nesustinuta de prevederi regulamentare in acest sens, pe baza căreia s-a decis, in mod eronat pana acum. Nu se poate decide pe baza de cutume ci numai pe reguli scrise in regulament, ori acolo se precizeaza "meciurile din campionat", deci toate patru.

Cititi art.27 coroborat cu art.29 si veti vedea cine este adevarata campioana.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează