FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali a anunțat ce jucători aduce la Steaua! 6 transferuri pregătite de formația roș-albastră

Articol de GSP - Publicat joi, 12 mai 2016 18:29

După ce a ratat titlul, Steaua pregătește o campanie importantă de transferuri.

Patronul Stelei a declarat că va aduce neapărat un atacant și un mijlocaș. În plus, Becali mai vrea jucători tineri, pe care să se bazeze în viitor.

"Eu merg pe mâna lui MM și a lui Reghe. Dar mai am și eu jucători din România pe care îi vreau.

Trebuie neapărat să aducem un atacant și un mijlocaș central de top. În afară de ei, vom mai aduce 4 jucători tineri, de valoare, pe care să îi valorificăm pe viitor. Mai aveți puțină răbdare", a spus Becali, potrivit DigiSport.

Citește și: Becali jubilează după victoria în fața CSA-ului: "Au dat degeaba 60.000 pe evaluare! Sper că suporterii vor înțelege acum"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
zizu
zizu  •  13 Mai 2016, 09:50
Postat de Stoica Ionel pe 13 Mai 2016, 01:47

Nu mai vb. voi dinamovistii, rapidistii si toti frustratii de Becali, daca finanta echipele voastre ii faceati spalaturi anale cu limba + intreg protocolul cu pupatul in ***!

da de ce sa nu vorbesc,imi interzici tu? in afara de faptul ca esti pupincurist la becali ai vreo calitete? becali a furat,din buzunarul cetateanului roman,rapidist,dinamovist,cfr ist etc...de aia a stat la bulau! asta e finantarea pe care a facut o...pe banii romanilor

andy_2008
andy_2008  •  13 Mai 2016, 07:32

Steaua dc a pierdut anul acesta *** ca Dinamo,echipa cu cea mai cea galerie,care e pe locul 4.Stai capra ajungi la coada nu prinzi podiumul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

931319036902966
Stoica Ionel  •  13 Mai 2016, 01:47
Postat de zizu pe 12 Mai 2016, 21:28

care a fost....ai zis perfect...! e o mare diferenta ...iar ptr cel ce zice de echipa comunistilor sigur se refera la echipa familiei ceausescu...aia infiintata de rusi...asemenea tsck urilor...numai noi fiind latini...au numit o steaua

Nu mai vb. voi dinamovistii, rapidistii si toti frustratii de Becali, daca finanta echipele voastre ii faceati spalaturi anale cu limba + intreg protocolul cu pupatul in ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează
Close