FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

UPDATE » SE FACE! Fostul golgeter dinamovist dorit de Becali a ajuns la București + FCSB transferă și un fundaș

Andrei Cristea la meciul cu Valencia, în 2005
Andrei Cristea la meciul cu Valencia, în 2005

Articol de , - Publicat sambata, 22 decembrie 2018 22:21

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a anunțat în această seară că îl va transfera pe Andrei Cristea, atacantul de 34 de ani al lui Poli Iași. Acestuia i se poate alătura coechipierul său, Ionuț Pantâru.

UPDATE 22:33

Încă un transfer de la Iași!  Andrei Cristea ar putea fi însoțit la FCSB chiar de colegul Ionuț Panțâru, 22 de ani, dorit de Gigi Becali. Fundașul stânga este cel care le-a adus ieșenilor victoria în urmă cu o lună în fața celor de la FCSB, scor 1-0. Patronul ”roș-albaștrilor” a rămas impresionat de jucător și va negocia în următoarele zile cu Horia Sabo pentru un eventual transfer.

UPDATE 22:17

GSP.ro a aflat că Andrei Cristea a ajuns la București! Gigi Becali a negociat direct cu Horia Sabo, directorul general al lui Poli Iași, iar cei doi au ajuns la un acord pentru transferul atacantului în această iarnă. Cristea a ajuns în această seară la București, unde va negocia cu patronul celor de la FCSB detaliile contractului.

"Am vorbit cu Andrei Cristea, îl luăm. Am vorbit cu el, vrea să vină, îl luăm mai mult pentru experiența lui", a declarat Gigi Becali în cursul serii, la venirea pe Arena Națională pentru FCSB - CFR, 0-2 final.

Contactat de GSP.ro, Adrian Ambrosie, președintele lui Poli Iași, s-a arătat surprins de declarațiile lui Gigi Becali, mărturisind că moldovenii nu au primit nicio ofertă oficială până acum. 

"Serios? Eu nu știu nimic, pe mine nu m-a anunțat nimeni acest lucru. Andrei Cristea e un atacant foarte util, nu degeaba a reușit 100 de goluri în Liga 1.

El mai are contract un an și jumătate cu Poli Iași. Nu i-am setat încă un preț pentru că nu a venit nicio ofertă oficială. Vom vorbi în cazul în care acest lucru se va întâmpla", a declarat Adrian Ambrosie, președintele lui Poli Iași, pentru GSP.ro.

”Mă onorează atunci când un club precum FCSB se interesează de mine. Eu sunt sub contract cu un club la care mă simt excelent și sunt într-un oraș în care lumea mă iubește. Vom vedea ce ne va rezerva viitorul. Probabil că domnul Becali va discuta cu conducerea Politehnicii”
Andrei Cristea pentru TV Digi Sport

În acest sezon, Andrei Cristea a reușit 6 goluri și două pase decisive în 19 meciuri, iar recent a reușit să înscrie golul 100 în Liga 1.

Cândva un idol al tribunelor în Ghencea, după "dubla" de senzație reușită în 2004 în meciul cu Valencia din Cupa UEFA, Andrei Cristea s-a remarcat inclusiv la marea rivală Dinamo, unde a devenit golgeterul campionatului în sezonul 2009-2010.

Atacantul mai fusese în atenția lui Gigi Becali și vara trecută, însă transferul nu s-a materializat.

Andrei Cristea a jucat de-a lungul carierei la FCM Bacău, Steaua, Poli Timișoara, Dinamo, Karlsruher, FC Brașov, Gabala, Salernitana, Martina Franca și Poli Iași.

"Mă face să regret că m-am lăsat de fotbal"

Invitat la GSP LIVE în această seară, fostul atacant Costin Curelea, acum secund la Academia Clinceni, care este de aceeași vârstă cu Andrei Cristea, a avut o reacție concludentă despre atacantul celor de la Poli Iași: "Andrei Cristea mă face să regret că m-am lăsat de fotbal".

Vezi și: FCSB - CFR CLUJ // Jucătorul "masacrat" de Gigi Becali a dispărut din primul "11" » Cu cine l-a înlocuit Dică

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
vasy86le
vasy86le  •  23 Decembrie 2018, 10:45
Postat de florar pe 23 Decembrie 2018, 09:20

Strugurii sunt acrii??? Ce ai vrea și tu...

Sa faca 2-3 meciuri slabe, sa vezi ce il ridica gigi in "slavi" :)

forza_csms
forza_csms  •  23 Decembrie 2018, 10:17

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

herman25
herman25  •  23 Decembrie 2018, 09:22
Postat de florar pe 23 Decembrie 2018, 09:20

Strugurii sunt acrii??? Ce ai vrea și tu...

A aparut si slujitorul gigist. Gretos personaj.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează