FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali a luat "foc" și vrea control total pe Arena Națională: "Bag 200.000 de euro și avem gazon!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 august 2018 17:23

Nemulțumit de starea terenului de pe Arena Națională, Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a propus din nou ideea ca el să se poată ocupa de schimbarea gazonului de pe cel mai mare stadion al țării. 

"Să-mi dea stadionul mie. Mă ocup eu, mai bag eu de la mine ca să nu se supere Tolontan. Bag 200.000 de la mine și avem gazon. Asta e singura soluție. Nici pe cei de la Federație nu-i interesează. Suntem prea proști, uitați-vă la cine ne conduce, uitați-vă la prim-ministru. Nu poți să fac nimic dacă nu te interesează", a declarat Becali în această după-amiază, înaintea meciului cu Sepsi. 

CONTRACTUL INCRIMINAT

Pe 18 iunie 2018, GSP a publicat o investigație care scotea la iveală modul în care a fost atribuit contractul pentru îngrijirea gazonului de pe Arena Națională. La finalul lui martie 2017, pe fondul cererii lui Becali de a avea stadionul, Primăria Capitalei hotărăște să întrerupă contractul-cadru de întreținere a Național Arena cu firma UTI.

Pe 1 noiembrie, se înregistrează în Primăria Capitalei îl alege pe Becali ca prestator de servicii pentru gazon, fără licitație, fără SEAP, fără nicio regulă de achiziție publică. Vezi detalii AICI.

DNA s-a sesizat după dezvăluiri și a cerut documente despre felul în care Gabi Firea i-a dat clubului lui Gigi Becali întreținerea gazonului Arenei Naționale fără licitație! 

Procurorii au cerut atât clubului FCSB, cât și Primăriei Capitalei, actele referitoare la protocolul dezvăluit pe 18 iunie 2018 de către Gazeta Sporturilor. Dosarul deschis de procurorii anticorupție poartă numărul 383/P/2018.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează