FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali a ochit un jucător-surpriză din Liga 1: "Mi-am dat seama după un meci că e bun"

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 noiembrie 2017 09:24

După înfrângerea cu Poli Iași, 0-1, Gigi Becali și-a criticat jucătorii și a dezvăluit că îi place de Kamer Qaka, mijlocașul albanez de 22 de ani al lui Poli Iași.

Patronul FCSB a dezvăluit că este un fan al lui Qaka, dar nu știe dacă îl va transfera pentru că în acest moment echipa sa are patru mijlocași centrali, Pintilii, Ovidiu Popescu, Dragoș Nedelcu și Lucian FIlip.

"Îmi place Qaka. Este foarte bun. Am văzut un singur meci al lui și mi-am dat seama că este foate bun. Nu știu dacă îl transfer. Unde să joace? Avem patru mijlocași? Dar el este foarte bun", a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

Kamer Qaka a venit în această vară la Poli Iași, după ce a jucat toată cariera în Norvegia, la Raufoss, Honefoss, Sarpsborg și Kristiansund. Are 15 meciuri în acest sezon, iar recent a debutat în naționala Albaniei.

400.000 €este cota de transfer al lui Qaka, potrivit transfermarkt.de

"Kamer Qaka este un jucător foarte bun! Eu chiar doream să fie naturalizat, ca să poată juca pentru România"Flavius Stoica, antrenor Poli Iași

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
balauru48
balauru48  •  18 Noiembrie 2017, 16:39

Alta declaratie *** a lui Stoican. Asta e total lipsit de creier. Acum naturalizam albanezi???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  18 Noiembrie 2017, 15:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  18 Noiembrie 2017, 14:32

Platini ala stapaneste bine mingea,dar nu prea paseaza bine-asta depinde si de plasamentul destinatarului pasei! Qaqa ala,pare un jucator complet!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează