FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a reacționat după ce fanii i-au cerut demisia lui MM Stoica: „Știu că nu le convine suporterilor”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 februarie 2021 16:44 / Actualizat vineri, 12 februarie 2021 17:04

Gigi Becali (62 de ani) a vorbit despre conflictul dintre Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, și Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, facțiune ce susține gruparea „roș-albastră”.

  • CONTEXT: Gheorghe Mustață, liderul galeriei celor de la FCSB, i-a cerut demisia managerului general Mihai Stoica după ce echipa roș-albastră a fost eliminată de Dinamo în optimile de finală ale Cupei României, scor 0-1. 
  • MM Stoica a reacționat și a anunțat că vrea să se delimiteze de liderul Peluzei Nord, dar a invocat și importanța scăzută a competiției în care FCSB a fost eliminată de marea rivală.

Gigi Becali i-a luat apărarea lui Mihai Stoica, care a fost acuzat că a alcătuit echipa de start la meciul cu Dinamo, iar latifundiarul din Pipera a declarat că nu se gândește să îl demită pe managerul general al clubului.

Gigi Becali: „Mihai e generalul meu”

„Mihai este generalul meu și așa rămâne. O să se împace ei doi, că sunt oameni în toată firea. Știu că nu le convine suporterilor, că am mâncat bătaie cu Dinamo, dar, în viață, se mai întâmplă accidente. Și Bayern mai pierde din când în când. «Meme» nu bagă jucătorii pe gât nimănui. Nu ştiu cine a spus asta despre el, iar eu nu cred așa ceva niciodată”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

VIDEO. Ioan Mărginean, povești de la negocierile cu Gigi Becali

Citește și alte știri din Liga 1:

Dinamo a numit un nou director general, într-un Consiliu de Administrație la care Cortacero nu a avut reprezentant!

Noile transferuri de la Dinamo, ironizate: „Să tot dai în cap la minge!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (93)
jean_valjean
jean_valjean  •  12 Februarie 2021, 20:31

90 % de aici sunt clone si ziaristi deghizati in useri ! stiam demult ca sunt cativa pe aici care au zeci de clone, isi dau likeuri singuri,si reply la comm, etc..dar cand am realizat ca sunt si ziaristi deghizati, deja a intrecut orice ! m...din ziua aia eu am intrat foarte fff rar pe aici, mai ales ca atunci cand am scris astea pe aici..mi am luat cartonas permanent si nu am mai putut sa imi accesez vechiul cont.. am uitat sa adaug mai devreme ,SUNT ZIARISTI CARE TE PROVOACA SI TE INJURA DE FAMILIE ! :)))

mosh_gerilla.1948
mosh_gerilla.1948  •  12 Februarie 2021, 20:16
Postat de adriann_ pe 12 Februarie 2021, 19:44

Hai ca te lamuresc imediat, daca nu imi va fi subit banat contul din nou :)))

Chiar sunt interesat să aflu adevărul. Dezvoltă!

adriann_
adriann_  •  12 Februarie 2021, 19:44
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Hai ca te lamuresc imediat, daca nu imi va fi subit banat contul din nou :)))

Vezi toate comentariile (93)
Comentează