FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali a rememorat o excursie făcută cu Rodion Cămătaru: "Ascultam melodia cu etajera și fumul de țigară a Mirabelei Dauer și mi-am amintit" :D

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 august 2018 13:50

Întrebat dacă atacantul lui Gaz Metan, Carlos Fortes, îi amintește de Rodion Cămătaru, așa cum suține Cristi Pustai (detalii aici), Gigi Becali a povestit o întâmplare cu fostul mare atacant, acum în vârstă de 60 de ani.

"Nu știu dacă Fortes e precum Cămătaru. Dar, dacă tot vorbim de Cămătaru, mi-am adus aminte de o călătorie făcută cu el. Am ascultat recent melodia cântată de Mirabela Dauber, ceva cu o etajeră și cu fumul de țigară, și m-a dus cu gândul la Cămătaru.

La un moment dat era el liber și am plecat cu mașina de la București la Craiova. Am făcut 2-3 zile pe drum. Ne-am oprit pe la toată lumea. Și mi-am adus aminte datorită melodiei", a declarat Gigi Becali la Pro X.

Citește și: Gigi Becali anunță că FCSB câștigă cu 3-1 la Split: "Sunt liniștit și nu-mi explic de ce" + "S-ar putea ca fanii croați să fie în favoarea noastră"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
832340336969683
Nello Milano  •  08 August 2018, 17:13

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

minell73
minell73  •  08 August 2018, 15:29

Jesepeule.....daca tot sunteti fierti sa dati zilnic stiri penibile cu infractorul recidivist,dati si ce va urma in curand. Dosar de urmarire penala in cazul sechestrarii de persoane de acum cativa ani,cand i s-a furat masina. Ăsta este cel mai periculos infractor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează