FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Divorț prematur Edi Iordănescu - FCSB? „«Vreau să scap de tine!». Poate asta urmărește Gigi să se întâmple”

Edi Iordănescu și Gigi Becali
Edi Iordănescu și Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 19 octombrie 2021 09:23 / Actualizat marti, 19 octombrie 2021 09:48

În ciuda rezultatelor bune din ultima perioadă, situația este una tensionată în tabăra celor de la FCSB, după ce Gigi Becali l-a criticat în public pe Edi Iordănescu  pentru jocul inestestic al echipei. 

Ioan Ovidiu Sabău (53 de ani), fost internațional, este de părere că prin ultimele sale ieșiri în spațiul public, patronul FCSB ar fi determinat să-l convingă pe Edi Iordănescu să plece de la echipă, lucru pe care fostul mijlocaș îl vede foarte probabil.

„Probabil că Edi s-a gândit că au avut o înţelegere, aşteptările erau altele: «se pare că nu sunt la nivelul aşteptărilor tale şi plec». Nu m-ar mira să plece, pentru că se ţine de cuvânt în astfel de situaţii. Trebuie să discute cu Gigi, pentru că aşa au stabilit, până într-o zi din săptămână, după meciuri, despre situaţia echipei, şi aşa mai departe. 

Când dai nişte declaraţii şi ai idee de ce se poate întâmpla... poate asta vrea Gigi să se întâmple. «Vreau să scap de tine!». Sigur, jocul FCSB-ului nu e cum trebuie să fie. 

Sunt alte aşteptări, dar sunt multe probleme, au fost probleme medicale, jucătorii stau două-trei săpătămâni după ce sunt infectaţi cu COVID-19. E nevoie şi de mai mult de o lună pentru un jucător să revină la un nivel optim”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, potrivit Look Sport.

Mihai Stoica neagă plecarea lui Edi

Managerul general al roș-albaștrilor a reacționat după ce în presă au apărut informțiile cărora Edi vrea să plece de la FCSB în iarnă, susținând că nu se pune problema ca Iordănescu jr să părăsească banca roș-albaștrilor.

„Unii scriu ce ar vrea ei să se întâmple. Alții pleacă după fentă și pregătesc mari dezvăluiri care există doar în imaginația lor. Prin urmare, calmați-vă cu plecarea lui Edi. Abia a venit și avem treabă!”, a scris Mihai Stoica pe contul său de facebook.

Citește alte știri despre FCSB:

Fentează FCSB regulamentul ca să ia 1,5 milioane de euro? » Planul lui Becali, dat peste cap de FRF

Mihai Stoica și Ion Crăciunescu, „confruntare” pe fazele de arbitraj din FCSB - CS Mioveni! Cine a fost de fapt dezavantajată și unde s-au contrazis

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
csaba
csaba  •  19 Octombrie 2021, 18:12

De la un incult ca gigi n-ai la ce să te aștepți, poate spuneți că are bani, cum le-a obținut și pe câți a fraierit nu spune nimeni nimic, căci cei care n-au scrupule n-au nici carte !!!

talpaiadului
talpaiadului  •  19 Octombrie 2021, 18:01

Corect ar fi sa fie liniste la FCSB, atat timp cat Edi a avut rezultate peste asteptari, tinand cont de jocul echipei si de situatia de la lot. Pe de alta parte, nu iese fum fara foc. Gigi nu se poate abtine cu declaratiile, iar Edi e suparacios si plecacios. Eu prevad o despartire in viitorul apropriat, daca se intoarce roata norocului si arbitrajului partinitor.

599995771349617
Sge  •  19 Octombrie 2021, 12:58

Eu nu cred ca tot ce spun cei de la gsp e adevarat. Nu s-au certat. Pana la urma, patronul nu a sarit calul la tv cum facea altadata. Numai ca cei din presa modifica mai mult decat e cazul. Ba, presa din Germania nu schimba la fel de mult fata de adevar. Si in plus nu scria Meme mesajul ala de pe Facebook daca e exact cum scrie in articol.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează