FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Becali anunță două plecări și două veniri la Steaua » Fotbalistul pe care îl aduce de la PAOK: un bosniac de 2 milioane de euro!

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iulie 2016 15:05

Gigi Becali a anunțat situația transferurilor la Steaua. Patronul Stelei anunță că Ante Puljici este deja rezolvat și i-a făcut descrierea celuilalt jucător care mai vine. Este vorba despre un bosniac, adus în vara trecută de PAOK.

"Argăseală ar putea semna cu Anderlecht pentru Chipciu chiar la tragere. La fel și în cazul lui Varela la PAOK, reprezentanții ambelor au fost la tragere. Dacă picam cu ei nu le mai dădeam nimic!

Pentru Varela luăm de la PAOK un milion de euro plus un jucător pe care ei au dat un milion anul trecut, joacă și fundaș dreapta, și mijlocaș central.

Adi Popa și Hamroun nu vor să plece.

Dacă ne ajută Dumnezeu și ne calificăm, după dubla asta cred că aduc un atacant. E posibil. Mai vine și jucătorul ăsta de la greci, plus Puljici care vine sigur", a zis Becali la televiziunea sportro.

Gojko Cimirot este jucătorul care vine în schimbul lui Varela

După descrierile patronului Stelei se pare că jucătorul este Gojko Cimirot. Bosniacul de 23 de ani a fost adus vara trecută de la FK Sarajevo, pentru 1,3 milioane de euro.

Închizător de meserie, acesta poate evolua și ca fundaș dreapta. Jucătorul este cotat în prezent la 2 milioane de euro de site-ul transfermarkt.

Acesta a prins 26 de meciuri la PAOK în sezonul trecut. A strâns 2103 minute, a marcat un gol și a oferit 3 pase decisive.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (119)
10202925648180625
Eugen Qy  •  15 Iulie 2016, 23:13
Postat de ortega pe 15 Iulie 2016, 16:33

În Biblie , lui Isus i se spune Mielul ... O fi având și Doamne-Doamne echipa lui , Viitorul Ierusalim ...

Voi si in timp ce va prabusiti in groapa spuneti numai tampenii ??? A te juca spunand astfel de cuvinte e totalmente GRESIT. Mai bine ti-ai cere iertare de la Domnul si ai glumi cu ceea ce este de glumit !!! Au mai fost Smei din astia care au "glumit"vorbit, scris aiurea lucrurin despre care NU ESTE BINE SA SE GLUMEASCA. S-a ales nenorocirea de ei , la propriu. Eu unul sub nicio forma nu ti-as dori asa ceva ! Ai mare grija cu si despre CE "glumesti" !!!

10202925648180625
Eugen Qy  •  15 Iulie 2016, 22:59
Postat de a.c.a.b_st pe 15 Iulie 2016, 17:15

deci, rezultatele pot veni dacă o faci cum trebuie, da ? atunci ciobi și alții ca și el nu au nici o scuză....ar trebui reinființat campionatul ăla de juniori,cum era inainte, când juniorii jucau intre ei inainte de echipele mari.

Campionat de tineret-sperante , asa se numea !!!

bianconerri
bianconerri  •  15 Iulie 2016, 21:48
Postat de kwd2015 pe 15 Iulie 2016, 17:18

Ba am aegumente. Uite: *** intri doar sa injuri steaua, fara sa ai treaba cu subiectul, esti frustrat de steaua. Mai vrei? Ca se mai gasesc argumente. Si foarte pertinente, desi s dure si urate. Dar asta esti. Nu ai doua comentarii in care sa nu amintesti de steaua.

Toanto.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (119)
Comentează
Close