FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-1

Becali atacă după înfrângerea cu Dinamo: "Reghe a greșit în final! Am băgat un jucător «mort» și s-a făcut diferența"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 mai 2017 10:37

Gigi Becali a reacționat dur după meciul cu Dinamo, 1-2, și i-a criticat pe Laurențiu Reghecampf și pe William de Amorim.

"Noi am jucat, ei au avut altă tactică. Noi am luat două goluri pe care le-am făcut cadou. Nemec nu ajungea la minge la primul penalty. Ce rost are să faci fault acolo? 

Amorim nu a făcut în viața lui o alunecare. De ce băgat alunecare acolo? Era și Momcilovici. Noi am băgat un jucător «mort» pe teren, care  a făcut un 11 metri. Dinamo l-a băgat pe Bawab, care a dat pasă de gol la penalty.  Aici s-a făcut diferența.

Fără să îl acuz, zic că e o greșeală a lui Reghe. Dacă e 1-1 nu am nevoie de victorie. De ce să atac? Dinamoviștii nu mai puteau să alerge. Tamaș avea mingea la picior și nu-l atacă nimeni. Dă mingea la Niță, în spate, și pasăm 3 minute.

Eu zic că tot noi vom fi campioni. Dar nu spun mai multe. Viitorul are două meciuri mai grele, iar noi mai ușoare. Și avem și mai multă valoare", a spus Becali la TV Digi Sport.

"Probabil că și antrenorul a fost depășit pe final. Avea trufie" Gigi Becali la TV Sport ro

Citește și: Final incendiar de sezon! Program + calcule » Dinamo intră în forță în lupta la titlu: putem avea meci de baraj sau egalitate în 3!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (65)
p.rares
p.rares  •  02 Mai 2017, 21:52

Echipa avem dar nu avem antrenor.Nu avem nici manager de calitate,MM este un pacalici.

1196706713778202
Adrian Ady  •  02 Mai 2017, 20:24

Cioban prost. După ce că eşti bătut în cap mai crezi că ştii şi fotbal.

gicab
gicab  •  02 Mai 2017, 17:31

Trufia e un mare păcat jijica

Vezi toate comentariile (65)
Comentează