FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI

Becali: "Bucşaru nu mai vrea să piardă bani"

Dumitru Bucsaru
Dumitru Bucsaru

Articol de GSP - Publicat joi, 19 august 2010 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, spune că Dumitru Bucşaru, omologul său de la Unirea Urziceni, a ştiut ce vrea şi s-a dovedit a fi mai deştept decît alţi finanţatori, pentru că şi-a îndeplinit obiectivele avute, iar acum poate ieşi, cu capul sus, din fotbal.

"Anormal e ceea ce facem noi, nu ceea ce face domnul Bucşaru. Credeţi că lui îi este uşor? Omul a făcut un business, dar nu mai vrea să piardă bani.

A demonstrat că e un om capabil, a luat campionatul, a mers în Liga Campionilor, apoi s-a retras. El a cîştigat în fotbal, a cîştigat bani, ne-a demonstrat că e mult mai bun ca noi", a spus Becali la "Contraatac", de la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
vio_ultra
vio_ultra  •  20 August 2010, 00:33

BUCSARU RATAT A DISTRUS O ECHIPA FRUMOASA.PACAT DE TOATA MUNCA LUI PERTRSCU.FORZA STEAUA BATEM VASLUIUL

yakyfloyama29
yakyfloyama29  •  19 August 2010, 23:19

pacat de Urziceni a fost o echipa frumusica care chiar a facut performanta in ucl dar pacat ca se face totul pt profit , banii astia? a castigat aprox 14 milioane de euro in ucl editia trecuta care pt fotbalu din romania in momentu de fata inseamna enorm dar asta este.

vio_ultra
vio_ultra  •  19 August 2010, 23:15

bravo STEAUA mandria tarii la felca si ,dinamo. nui assa.FORZA STEAUA

Vezi toate comentariile (4)
Comentează