FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali dă afară 7 jucători, printre care Geraldo, Surdu şi Marinescu

Romeo Surdu este unul dintre jucătorii care vor părăsi Steaua în vară
Romeo Surdu este unul dintre jucătorii care vor părăsi Steaua în vară

Articol de GSP - Publicat joi, 24 martie 2011 00:00 / Actualizat joi, 24 martie 2011 13:05

Patronul Stelei a anunţat astăzi că la finalul campionatului o treime din lotul actual va pleca.


Deşi Steaua mai are de disputat 12 etape de campionat plus "dubla" cu FC Braşov din semifinalele Cupei României şi, eventual, finala, Gigi Becali a anunţat deja că a întocmit în mare lista cu fotbaliştii care vor fi îndepărtaţi din lot la finalul stagiunii.

Primii sînt chiar unii dintre ultimii veniţi. "De Dică şi de Burdujan trebuie să mai spun că vor pleca? Nu mai trebuie, se ştie deja de cîteva zile acest lucru, ei vor fi out imediat după ultima etapă", a spus Becali.

Surprizele însă de aici înainte apar: "Vor mai pleca şi jucătorii care îşi termină contractul iar printre ei sînt Emeghara, Geraldo, dar şi Surdu. De ce să mai rămînă Surdu, din moment ce a ajuns a treia spiţă la echipă? Dacă el e abia a treia variantă a antrenorilor nu mai poate rămîne, la revedere şi cu el".

Ultimele două nume sînt ale unor fotbalişti aduşi în "lotul Urziceni". "Onofraş e un băiat cuminte, de caracter, dar va pleca şi el pentru că la Steaua nu e de ajuns să fii băiat bun. Şi Marinescu probabil că va pleca", a declarat azi Becali. Pe lîngă cei 7, alţi doi jucători în pericol să fie îndepărtaţi din lot sînt Szekely şi Bilaşco.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
meka
meka  •  24 Martie 2011, 19:22

Marinescu e jucator bun din pacate pentru noi.

valiy_7
valiy_7  •  24 Martie 2011, 13:15

marinescu e mai bun decat toti ceilalti mijlocasi la un loc...si szekely e bun dar nu a fost lasat ...tot timpul au fost batjocoriti de zdreamta de oier...poate se intoarce ianos la gl:d

Vezi toate comentariile (2)
Comentează