FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Becali dezvăluie cum a transferat doi jucători de la o rivală: „Pe unul l-am furat și m-a bătut Dumnezeu!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2021 08:05 / Actualizat miercuri, 13 ianuarie 2021 09:40

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre transferul noului său preferat, mijlocașul Octavian Popescu (18 ani), adus în vară de la CS Universitatea și a comparat cazul său cu cel al portarului Andrei Vlad (21 de ani).

Finanțatorul roș-albaștrilor a dezvăluit cum a ajuns Octavian Popescu la FCSB și spune că, în 2017, „l-a furat” pe Andrei Vlad de la olteni.

Gigi Becali, patron FCSB:„Rotaru e vinovat în cazul lui Octavian Popescu”

„Nu sunt eu vinovat că l-am luat pe Octavian Popescu. Rotaru e vinovat pentru că nu-i făcuse contract. Băiatul a cerut o mie sau două mii de euro și ei nu au vrut să-i dea. Și nu a vrut să mai semneze cu ei. Asta a fost toată istoria.

După aceea a venit la mine și l-a adus Giovanni. Mi-a zis că vrea 1.000 de euro. I-am întrebat pe ăia de la mine de la Academie și mi-au spus că merită, că e foarte bun. Am dat banii și l-am luat. Era 90.000 de euro clauza. Nu am nicio vină! ”, a declarat Gigi Becali la ProX.

Gigi Becali: „L-am furat pe Vlad de la Craiova”

„În cazul lui Vlad sunt vinovat. L-am furat! Recunosc acum că l-am furat. Și am plătit. Dumnezeu m-a bătut imediat, în Europa League, când am ieșit din cauza lui. Ai văzut că am plătit pentru ce am furat? Am furat, am plătit”, a adăugat patronul FCSB.

Probabil nu trebuia să țin atâta dușmănie contra lui Rotaru, pentru ce a făcut Craiova cu Viitorul. Dar a fost dușmănia mea și am vrut să plătesc cu aceeași monedă la meciul cu CFR Cluj. L-am sunat înainte de meciul nostru cu CFR Cluj, dar nu a răspuns. Am vrut să-i propun să fim drepți și corecți. I-am zis «Dacă răspundeai, erai campion anul trecut», Nu ne mai relaxam cu CFR Cluj 
– Gigi Becali

VIDEO Reîncepe Liga 1! FCSB, duel tare cu Astra

Citește mai multe știri despre FCSB:

FCSB. Matematica lui Gigi Becali: 5+5=7! Ce contract i-a prezentat FCSB lui Denis Haruț

EXCLUSIV Manevrele lui Gigi Becali, devoalate de președintele Blocului Național Sindical: „Șmenurile și abuzurile de genul FCSB sunt girate de FRF și de Burleanu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
suporterucv
suporterucv  •  14 Ianuarie 2021, 12:44

O prostie asta cu raspunsul la telefon al lui Rotaru !! Se decisese ca invingatoarea din finala campionatului sa fie campioana !! Deci, si daca Fcsb ar fi invins pe CFR, tot CFR era campioana, pt ca a batut la Craiova ultima etapa !! Becali a vrut sa se bage si el in seama in lupta asta . Fcsb n-a contat practic in ecuatie !

140306777707610
Nichita Gheorghe  •  14 Ianuarie 2021, 10:20

Credinciosul Becali , cel care respecta familia si parintii ,este ilustrat foarte bine in: https://www.youtube.com/watch?v=gO-wVIeZyhA&ab_channel=ovidiushaman Acesta este Becali cu adevarat.

dragdim
dragdim  •  14 Ianuarie 2021, 00:37

Poți să-l acuzi pe Jijicu’ de multe lucruri, dar niciodată de corectitudine, respect și bun simt.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează
Close