FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali dezvăluie oferta fabuloasă cu care îl ademenește pe Nistor la FCSB: "Atât îi dau în 3 ani" » De ce depinde mutarea

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 20 august 2018 20:26

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a oferit informații de la negocierile pentru transferul lui Dan Nistor

"Negoiță mi-a răspuns pe loc și mi-a spus că nu acceptă schimbul. I-am spus 500.000 de euro plus Qaka.  Unii spun că Negoiță ar avea probleme cu suporterii lor. Ei să fie mulțumiți, dau un jucător de 23 de ani din naționala Albaniei și iau un jucător de 30 de ani. Qaka poate să facă 5-6 milioane în viitor. I-am spus lui Negoiță  că nu fac eu calculele lui Dinamo. Dar, la campionat n-ai cum să tragi! Din play-off n-ai cum să ieși, sunt echipe prea slabe. 

Nu l-am luat pe Mahlangu pentru că îl vreau pe Nistor. Mahlangu nu e căpitan, iar eu mi-am pus în cap să iau căpitan. Am luat căpitan de la Astra și de la Botoșani, vreau să mai iau un căpitan, să văd o echipă de căpitani. Îl vreau pe Nistor și trebuie să fac oferte senzaționale pentru a-l lua. Asta e o ofertă senzațională. Am făcut ofertă și am vorbit și cu impresarul jucătorului.

I-am spus că îi dau 100.000 la semnătură și 15.000 salariu pe lună. Probabil Nistor nu știe de oferta asta, trebuie să i-o zică impresarul. Îi fac contract pe 3 ani și poate câștiga 1 milion de euro în 3 ani. Am vrut să-l iau de la CFR Cluj când a fost schimbul cu Nascimento, dar Dan Petrescu n-a vrut să-l dea. 

Dacă Nistor vine, va juca doar lângă Pintilii. Caut un Nistor de 4-5 ani. Am tot căutat, dar n-am găsit. Tot am dat milioane de euro și nu am găsit jucătorul pe care îl voiam. Doar Nistor e singurul «optar-decar» din România. Dacă nu-l iau până miercuri pe Nistor, nu-l mai iau deloc ", a spus Becali, la TV Digi Sport. 

Vezi și: BREAKING NEWS Becali dezintegreză Dinamo! Ofertă pentru cel mai bun jucător al "câinilor": "Aștept răspunsul lui Negoiță" » EXCLUSIV Primele reacții de la Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (123)
102031457272119
Radu Fifea  •  21 August 2018, 19:44

Ce-i mai umileste Becali pe militieni!!!! :)))) :)))) :))))

wishmaster
wishmaster  •  21 August 2018, 19:44
Postat de Izabela Iuliana Nazare pe 21 August 2018, 12:15

daca-l doresti cu adevarat pe nistor scoate banii ,atat cat a spus dinu .adica de ce man al tau valoreaza 100.000.000 si nistor nu ar valora 2.000.000 ?ce joaca man acum si ce joaca nistor ?daca nistor te poate ajuta sa te califici in grupele EL ,investitia o recuperezi imediat . asa ca ,banii tata .

da, bre... ***, că-l ia la anul ca pe Gnohere, cu vreo 100k in loc de 800k :D exemplu de gandire rinamovistă in toată splendoarea ei! :)) de ce face Man de vreo 5 ori cat Nistor? (evident ca nu 100M cat zice ciobanul, aia e clauza de reziliere, deși nici aia nu cred ca e atâta)... pai, pentru ca are 19 ani versus 30 de ani și pentru ca vine de la Steaua=FCSB, de-aia! bagă botu și vezi cu ce sume a vandut Steaua in ultimii 5-6 ani și compara cu *** vostri...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  21 August 2018, 12:26
Postat de florianveress pe 21 August 2018, 10:49

Când cineva l-a numit pe fariseu geambaş de jucători, "fanii" agramaţi ai fc fcsb popeşti leordeni au sărit ca arşi! Deci îl dă pe qaka după 3 luni fără remuşcări! "Omul" ăsta a distrus fotbalul românesc, sub "supravegherea" atentă a lui mitică, mircică, gino şi mai nou burlică!

Qaka a avut un singur scop pt fcsb..sa tranteasca meciul din sezonul trecut si sa.si lase echipa in 10. Din pacate nici asta nu a fost de ajuns. Mai era si Cristea oe acolo...

Vezi toate comentariile (123)
Comentează
Close