FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali dezvăluie planurile de transfer: "Câte doi jucători de la fiecare echipă! Dinamoviștii îmi acceptă oferta, sunt profesioniști" » Ce zice de Morais

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 aprilie 2017 12:56

Gigi Becali a vorbit despre planurile de transferuri pe care le are la vară și despre situația complicată a lui Junior Morais, care are ofertă din Turcia (vezi detalii).

"Iau 10 jucători în vară. De la fiecare dintre echipele din play-off iau câte doi. Transfer de unde pot. Dacă nu pot, nu iau. Dar asta e dorința mea. Cred că o sa iau jucători.

Cel mai greu e de luat de la Gică Hagi pentru că el cere foarte mulți bani. Dacă va câștiga titlul, devine imposibil pentru că nu îi mai vinde.

Cei de la Dinamo, dacă le faci ofertă, îți vând jucătorul. Sunt profesioniști. La Gică e altceva. El vrea să fie tot timpul numărul 1, cum sunt și eu. Ăla care e numărul 1 cere mulți bani. Nu poți să iei de la el", a spus Becali la TV Sport ro.

...despre Morais și Teixeira: "Nu mă îngrijorează Junior Morais. Îi dam banii, 100.000 de euro, dacă vrea să vină. Dacă nu, rup contractul și la revedere. Ce, eu mă agăț de el? E obligatoriu să vină la Steaua?

Vreau să îl iau pe Teixeira. Un an sau doi mai joacă. Îl iau pentru grupele Ligii Campionilor pentru că are experiență si e valoros. Doar pentru calificări îl iau".

...despre Gnohere: "Deja și-a scos banii pe care i-am dat pe el. A marcat goluri decisive și a adus 9 puncte. Și-a făcut treaba".

Citește și: Becali și-a făcut calculele la titlu: "O să fiu cel mai mare dinamovist la meciul cu Viitorul!"

Cum ar arăta echipa cu achizițiile din vară:
F. Niță - Bălașa, Larie, Horj, Junior Morais - Nedelcu (Mateiu), Palici - Băluță, Teixeira (F. Tănase), F. Coman - Alibec (Nemec, Gnohere) 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
danut1971
danut1971  •  15 Aprilie 2017, 00:26

vise becaliste

khal_37
khal_37  •  14 Aprilie 2017, 19:23
Postat de stelbz pe 14 Aprilie 2017, 15:21

Hai, mai Becali ! Mai lasa-i si lui Lacatus si lui Talpan pentru CSA.... N-ai auzit ca vor si ei sa infiinteze din vara echipa ? Nu-i lua, ma, pe toti, lasa-i si lor.....:)

Lasa ca o sa joace *** basarab panduru, balint, belodedici, tulburel stoica....talpanel va face pîș pîș pîș.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

aius
aius  •  14 Aprilie 2017, 17:32

Doamne,nu ne lasa astia din presa,nici in ,,Saptamana Patimilor,, cu *** asta!Cu ce-am gresit ,Doamne!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează