FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Surpriză neplăcută pentru Becali: al doilea fotbalist ca și transferat la FCSB care nu mai vrea să respecte înțelegerea cu Gigi! Ce s-a întâmplat

Morais va împlini 31 de ani în luna iulie
Morais va împlini 31 de ani în luna iulie

Articol de - Publicat vineri, 14 aprilie 2017 00:00

Deşi a bătut palma cu FCSB în iarnă, fundaşul brazilian Junior Morais are o propunere tentantă din Turcia şi nu mai e dispus să respecte înţelegerea făcută cu Gigi Becali.

Morais şi Deac erau primele două achiziţii pe care Gigi Becali le anunţa ca fiind deja antamate pentru sezonul următor. Al doilea a preferat să continue la CFR şi nici cu Morais lucrurile nu sunt clare.

Brazilianul a primit recent o ofertă extrem de tentantă, de la o formaţie din prima ligă din Turcia, iar condiţiile financiare sunt mult peste ce i-a propus patronul roş-albaştrilor.

FCSB i-a pus pe masă un contract de 15.000 de euro lunar, în timp ce în Turcia ar câştiga în jur de 500.000 de euro pe an, exclusiv din salariu!

Tocmai din acest motiv, ieri, într-o intervenţie la DigiSport, preşedintele Astrei a insistat pe ideea că trecerea lui Morais la FCSB nu mai e iminentă: "Eu n-aş mai fi atât de sigur că Morais va ajunge acolo. Aşa era dat şi Budescu ca sigur în iarnă şi era aşteptat în cantonamentul lor din Antalya, dar el tot la Astra e. O să vedeţi dacă am dreptate în ce spun acum", a declarat Dani Coman.

A luat Morais bani de la Gigi?

În iarnă, atunci când Morais a intrat în ultimele 6 luni cu Astra, Becali a anunţat că brazilianul a şi semnat cu FCSB.

S-ar urma modelul Gnohere, despre care Dumitru Dragomir a spus, în septembrie 2016, că Becali l-ar fi atras cu o sumă mare de bani, pe care i-ar fi dat-o de atunci, chiar dacă se afla sub contract cu Dinamo.

Întrebarea care se naşte acum: a procedat la fel patronul FCSB-ului şi cu Morais? Dacă da, Junior va fi nevoit să returneze suma respectivă dacă va da curs ofertei din Turcia şi nu va mai ajunge în roş-albastru.

Astra l-a notificat pentru încă un an

Morais are o situaţie extrem de complicată. Nu doar că nu mai e tentat să meargă la FCSB, dar actualul său club l-a notificat, prin intermediul LPF, că i se prelungeşte contractul până în vara lui 2018. Adică încă un an!

E vorba despre clauza din înţelegerea pe care brazilianul o avea, conform căreia Astra îi poate extinde contractul unilateral.

Fotbalistul nu recunoaşte valabilitatea clauzei, iar diferendul face deja obiectul unui proces aflat pe rolul Camerei Naţionale de Soluţionare a Litigiilor, din cadrul FRF, iar termenul la care se va discuta e programat pe 19 aprilie.

196de prezențe în tricoul Astrei a strâns Morais pe parcursul celor 6 ani de când e la clubul giurgiuvean

41de meciuri a jucat Morais în acest sezon pentru Astra, doar Takayuki (43) şi Săpunaru (42) sunt peste el

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
bazileon
bazileon  •  14 Aprilie 2017, 18:18
Postat de the.best.judge pe 14 Aprilie 2017, 09:15

Nu avem nevoie de Morais, Momcilovic joaca foarte bine in ultimul timp. Probabil ca brazilianul a realizat ca va freca banca de rezerve daca vine.

precis!

bazileon
bazileon  •  14 Aprilie 2017, 18:16

Daca i-a dat bani unui jucator aflat sub contract cu alta echipa, e condamnabil. Si de asemenea e improbabil; cred ca gigi o sa ia altceva indarat.

chris_bu67
chris_bu67  •  14 Aprilie 2017, 15:25

Pac,pac,îi iau pe toți :)))))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează