FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Explicația contrelor de la FCSB! Gigi Becali dezvăluie de ce îl critică pe Florin Tănase

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 septembrie 2019 19:40

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul FCSB, a dezvăluit motivul pentru care l-a criticat pe Florin Tănase (24 de ani, mijlocaș ofensiv) după egalul cu CFR Cluj, scor 0-0.

  • Metaloglobus - FCSB, duel din „16-imile” Cupei României, se joacă joi, 26 august, de la ora 21:30. Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.

„Eu nu o să mă supăr niciodată pe Tănase. Îl mai pun la punct din când în când. Îi mai dau în cap uneori când joacă prost, dar cum să mă supăr eu pe Tănase? El e cel mai bun”, a afirmat Becali conform TV Digi Sport.

„Nu stăm după Tănase să învețe fotbal”

Becali a reacționat dur la adresa lui Florin Tănase imediat după finalul partidei FCSB - CFR Cluj 0-0, din urmă cu 5 zile.

„Sunt dezamăgit de atac, dar bucuros că am rezolvat problema din apărare. Revin Man și Moruțan, nu stăm 100 de ani după Tănase să așteptăm să învețe el fotbal. Nu știu ce se întâmplă cu el, e aerian”, afirma Becali.

„Decarul” fusese pedepsit de patron, fiind trecut rezervă chiar la derby după ce a îndrăznit să critice public faptul că Becali îi dictează lui Bogdan Vintilă, antrenorul de la FCSB, echipa de start și schimbările. (Detalii AICI)

Tănase a fost transferat de FCSB în 2016, de la Viitorul, pentru 1,5 milioane de euro. Acesta a reușit pentru vicecampioana României în exercițiu 31 de goluri și 23 de pase decisive în 126 de meciuri oficiale.

3.000.000 €este cota de piață a lui Florin Tănase, conform site-ului de specialitate Transfermarkt

VEZI ȘI:

Dispare inima FCSB! După ce au pierdut numele, palmaresul și o bună parte din suporteri, „roș-albaștrii” rămân și fără Mihai Pintilii, cheia succeselor din ultimul deceniu 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  26 Septembrie 2019, 08:29

Stiti zicala: 'hai sifon!'???

gicapuia
gicapuia  •  25 Septembrie 2019, 22:24

UN RAPANOS!!!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează