FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali e exasperat de ce se întâmplă cu FCSB și l-a sunat pe Hagi » Vrea să-l transfere pe Bradley de Nooijer de la Viitorul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 martie 2019 13:11

Gigi Becali a recunoscut superioritatea Viitorului în meciul cu FCSB, din prima etapă a play-off-ului, scor 2-1, iar după meci a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Gică Hagi.

După ce l-ar fi felicitat pentru victorie, Becali s-ar fi interesat și de unul dintre fotbaliștii Viitorului. Patronul lui FCSB n-a dat numele jucătorului, dar a lăsat să se înțeleagă că ar fi vorba de olandezul Bradley de Nooijer (21 de ani), fundașul stânga venit la Viitorul în 2017 de la Dordrecht. 

"Gică și cu mine suntem în relații foarte bune acum. L-am sunat pentru un jucător, dar n-o să-l ghiciți acum. A zis să se termine cu play-off-ul și vedem. Nu e Vână, n-o să-l ghiciți! Nu e nici Țîru! Lăsați, nu-l ghiciți. Dacă e strain? Nu vă zic!", a spus Becali la PRO X.

Becali vrea să acopere postul de fundaș stânga, după evoluția dezamăgitoare a lui Junior Morais din meciul cu Viitorul, mai ales că Momcilovici încă e în covalescență după accidentare.

bradley de nooijer
Bradley de Nooijer în meciul de luni cu FCSB // Foto: Raed Krishan

1.000.000 €e cota de piață a lui De Nooijer, conform transfermarkt.de

48 de meciuria strâns De Nooijer pentru Viitorul doar în Liga 1

Citește și:

Gigi Becali a anunțat numele primilor 3 jucători dați afară de la FCSB » Florentin Matei, Adrian Stoian și Dragoș Nedelcu, aut din vară: „Am vorbit cu impresarii și cu MM”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
1518308154954486
Valentin Iordache  •  13 Martie 2019, 17:01

Of,din logan sa faci merțan nu se poate și aici ma refer la JIJI și la cât știe el fotbal. Dar omu’ e dus rău , nu-i spune nimeni adevarul și asta e. O sa tot schimbe la antrenori și jucatori și din pacate , sunt stelist, tot degeaba. Ma cum dracu astia de-i aduce joaca pe la echipele alea și la Steaua pauza, e nebun . Sfatul meu ptr jucătorii pe care și-i dorește să-i zică pas ,dar de ptr bani ce nu face omul, impresarul etc etc

dinamovist_1994
dinamovist_1994  •  13 Martie 2019, 16:10

L-a sunat si i-a spus exact asa: Mai da-mi ba Gica o teapa.

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  13 Martie 2019, 15:00

Meme! Eşti bine? Pari cam tăcut! O aroganță, o "nucleară"...spune ceva, ca să ştiu că eşti ok! Mă îngrijorezi!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează