FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Becali e gata să dea 2 milioane de euro pentru un jucător! Regretă că nu a adus un fotbalist din Liga 1 la FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 09 iulie 2018 12:30

Gigi Becali a vorbit despre campania de achiziții. A recunoscut că și l-ar dori pe Alexandru Mitriță de la CS U Craiova și regretă deja că nu l-a adus și pe Cicâldău. 

"Mereu MM și Dică îmi propun jucători străini. La orice oră dacă ei îmi spun că vor un jucător, îl luăm și gata. Întotdeauna le-am acceptat propunerile. Dar ei nu sunt așa fermi pentru că la Steaua sunt probleme cu jucătorii care vin. Le e teamă și pot să nu dea randament", a zis Gigi Becali la ProX. 

...despre Mitriță: "Mai mult de două milioane n-aș da pe Mitriță. Dar nu cred că-l dă Craiova. E băiat deștept Rotaru și nu cred că-l dă. Mitriță e fotbalistul care îi mai ține în lupta la titlu". 

...despre Cicâldău: "Îmi pare rău că nu l-am luat pe Cicâldău. Chiar pot spune asta. Se lăsa de fumat dacă venea la Steaua. Impresarul m-a sunat și m-a întrebat dacă îl mai vreau, dar i-am zis că am prea mulți acolo. Asta este". 

...despre contracandidate: "CFR n-a pierdut foarte multe piese. S-a și întărit, cred că vor fi mai puternici. Craiova a slăbit. A dat doi jucători foarte buni, unul dintre ei chiar exponențial. Ei știu mai bine ce au de făcut. Cel mai bine lucrează Rotaru, e băiat deștept. Trăiește fără să scoată bani din buzunar. Probabil va face și performanță încet, încet. E greu pentru că nu au coeficient. Asta e comoara noastră".  

Citește și:

FCSB a primit răspunsul de la Rusescu! Gigi Becali anunță: "Mai încerc un atac"

Ăsta e anunțul anului în fotbalul românesc! Becali surprinde: "M-am împăcat cu Talpan!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
whiteredarad
whiteredarad  •  09 Iulie 2018, 15:49

Nici o zi....fara Becali...asta pare stindardul gsp. Omul "putea" cumpara pentru FCSB pe Cicaldau sau Mitrita dar....pina la urma ii iau altii. Ce stire este asta ? . ( ***)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

poli_4_ever
poli_4_ever  •  09 Iulie 2018, 14:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

observator_federal
observator_federal  •  09 Iulie 2018, 14:29
Postat de standart pe 09 Iulie 2018, 14:16

Daca intrarea in primavara europa league nu e performanta cand te raportezi la un campionat asa de slab ca al nostru... Probabil ca esti orbit de "stralucirea" ligii a 4a! Sau de ura. La fel de grav.

Intrarea in primăvara europeană a ultimilor doi ani se datorează unor jucători - Alibec, Budescu, Morais, Teixeira - care puteau face istorie în continuare dacă nu erau deturnaţi de la fotbalul de calitate de indivizi nepricepuţi... "Comoară" este inteligenţa, ori asta îi lipseşte Fîcîsîbîului.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează