FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FCSB 1-2

Becali e gata să mai aducă un fotbalist: "Dau 3 milioane pe el" + E pesimist înaintea dublei cu Lazio: "Ne dă 6-7!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 februarie 2018 23:27

Gigi Becali e dezamăgit total de echipa lui din meciul câștigat în fața lui Gaz Metan, scor 2-1, și spune că e tentat să mai investească în fotbaliști. 

Fotbalistul vizat este Alexandru Băluță, mijlocașul de 24 de ani al lui CSU Craiova, care a mai fost în vederile roș-albaștrilor și care are o clauză de reziliere de 3 milioane de euro.

"Când văd că echipa nu merge mă gândesc ce să mai cumpăr. Sunt supărat! Nu știu ce să mai cumpăr. Nu vă mai spun ce mutare aș vrea să fac, că se supără lumea. Nu vreau să spun nume.

Știu că trebuie să plătesc 3 milioane pe el. Dacă văd că nu jucăm nimic, ce să fac? Mă mai gândesc. Până pe 23 februarie pot să-l transfer", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport. 

...despre dubla din 16-imile Europa League cu Lazio: "La ce am văzut în această seară ce speranțe să ne facem pentru meciul cu Lazio. Ne dau ăia 6-7 goluri! Dacă te chinui cu Gaz Metan, cum să joci cu Lazio? O să ne dea cu terenul în cap. Cu cine să joci. Am greșit când am zis că vând jucători pe zeci de milioane. Doar cu 3 jucători poți să joci, cu Pintilii, Teixeira și Budescu. Man a dormit în ghete. Să-l vedem și pe Florinel Coman, poate am luat plasă cu el. Pe Nedelcu am dat două milioane de euro și mergea pe lângă adversar".

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (40)
haideusicfr
haideusicfr  •  04 Februarie 2018, 14:48

Becali esti un dezatrsu.Ti le faci cu mana ta.Crezi ca fotbalul se rezuma la gainariile tale cu bani. Ai dat-o in bar si o vei mai da. Nita este bomboana de pe tort.

zizu
zizu  •  04 Februarie 2018, 13:55
Postat de ares123 pe 04 Februarie 2018, 10:40

Mergi ma si fa dreptate, nu te tine nimeni. De fapt te doare superioritatea de atatia ani a Stelei, evident in fata voastra. Echipa mica, de pluton, saraca si fara rezultate...asta va doare. Dar nu e vina Stelei ca mogulul de la rin nu poate mai mult.

adica daca scriu ce nu va convine,ma moderati? timp de cateva ore,nu am putut posta pe acest site,repet,doar cateva ore,fiindca am postat ceva anti becali! traiti voi intr o tara condusa de asemenea infractori! sugerezi cumva cum ca ar trebui sa accept sa fiu condus de un infractor,semialfabetizat si cu cazier? uite ca eu nu vreau asta

atentu
atentu  •  04 Februarie 2018, 12:32

Vaai, ne-a dat gata lingăul de "ziarist" cu poza lui Becali lânga seiful cu bani. În zare se poate observa câmpul cu mărăcini şi gardul cimitirului Berceni 2, lângă centură, locaţia "ultimul răcnet" a ciobanului interlop !

Vezi toate comentariile (40)
Comentează