FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Becali, furios după meciurile rivalelor la titlu: "Aşa ceva nu mi-a fost dat să văd niciodată"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 octombrie 2018 14:36

Gigi Becali, patronul FCSB, a criticat dur prestațiile arbitrilor din ultimele meciuri din Liga 1.

Gigi Becali s-a arătat deranjat de penalty-ul primit de CSU Craiova în meciul cu FC Hermannstadt, 1-1, (Detalii AICI) și de faptul că Astrei i-a fost anulat un gol în meciul cu CFR Cluj, 1-2 (Detalii AICI)

"Nici nu ştii cum să comentezi. Aşa ceva, ce s-a întâmplat alaltăieri, nu mi-a fost  dat să văd niciodată. S-a dat un penalty, când adversarul era la doi metri de Cicâldău. Nu am nimic cu Craiova, că nu are nicio vină.  Dar dacă e omul la doi metri, tu dai penalty aiurea?

Anul trecut era problema cu penalty-urile primite de CFR, acum s-a schimbat. Acum se scoate mingea din poartă. E altă metodă, îţi dai seama? Nici CFR-ul nu are nicio vină. Dacă bagă mingea-n poartă, tu o scoţi. Părerea mea e că ăştia nu sunt arbitri. Cum să scoţi mingea din poartă? Asta e. Ce putem să facem?", a spus, la ProX, Gigi Becali. 

Citește și: Ziua arbitrilor circari » Gafe monumentale ale "fluierașilor" în ultima etapă din Liga 1: "Nu mai suportăm"

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (36)
danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  08 Octombrie 2018, 22:20

Pe vremea comunistilor , Steaua echipa fam. Ceausescu si a partidului comunist si Dinamo echipa securitatii furau in draci. Lucrurile au ramas la fel si dupa revolutie. Acum este randul fcsblei sa jefuiasca tot ce prinde. Ciobanul este nr. 1 in aceasta meserie si s-a inconjurat de maestrii ai jegmanelii. Probabil ca ar fi primii daca ar exista un asemenea clasament in estul Europei , cu mult peste rusi , ucrainieni , albanezi sau bulgari.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  08 Octombrie 2018, 18:47

Eii ce să vezi, hoțul strigă hoții !!! Hai să verificăm statisticile și să vedem câte penalty-uri a primit fcsb în fiecare campionat și CÂTE au fost inventate în special la Tănase , Câte puncte ați câștigat așa și apoi...mai vorbim !!!

florianveress
florianveress  •  08 Octombrie 2018, 18:27
Postat de geogeo pe 08 Octombrie 2018, 17:58

Stai sa vezi ce o fura dINAMU' diseara si trece pe loc de baraj, daca tot e vorba de furat. Oricum, pe dINAMU' n-o ajunge nimeni la furat cu arbitri nici in 100 de ani.

Dinamo n-a furat în 60 de ani cât a furat fc fcsb în 15, de la înființare din 2003!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează