FOTBAL  »  Superliga  »  STENOGRAME

Becali îi dădea ordine lui Lăcătuş: ”Joci cu Petre acum şi după aia cu Neşu” :O

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 februarie 2009 00:00

Încă o stenogramă a fost scoasă la iveală de către procurorii DNA. Este vorba de o discuţie telefonică dintre Gigi Becali şi Marius Lăcătuş din data de 15 aprilie 2008.

În dialogul lor, patronul Stelei îi sugerează lui Lăcătuş să îl introducă pe teren pe Petre Marin în locul lui Mihăiţă Neşu şi pe Florin Lovin în locul lui Mihăiţă Pleşan. De asemenea, acesta este instruit să îl odihnească pe Nicolae Dică în meciul cu Poli Timişoara.

Becali: Bă, ce faci, mă Mariuse, cu ce vrei să joci acum, cu Petre sau cu Neşu. Joci cu Petre, î?

Lăcătuş: Păi să-i văd săptămâna asta cum... da’ cu Petre vreau să joc sau... nu ştiu.

Becali: Da, da, păi joci cu Petre acum şi marţi cu Neşu.

Lăcătuş: Păi asta e! Să vedem cum... le facem, cum le dibuim noi să...

Becali: Da! Ce? Păi ce? Joci cu Petre acum şi după aia marţi joci cu Neşu, că Petre nu poate. După aia joci cu Neşu, cu Petre. M-ai înţeles?

Lăcătuş: Păi da!

Becali: Păi, da’ ce? Noi trebuie să ne speculăm jucătorii no’tri, foarte buni, de valoare tre’ să-i speculăm să fie odihniţi jucătorii noştri. Nu?

[...]

Becali: Nu am emoţii când e Lovin în teren. N-am... nu, nu, nu, ­n-am frică deloc. Înţelegi? Controlez jocul, văd cu jocul cum e... cu... controlăm jocul, orice chestie... Pac!... recuperăm repede. Mă înţelegi? Jucăm cu Lovin. Bine, noi putem după aia să o combinăm. Înţelegi? Dacă vine Lovin, noi putem să o combinăm. Să jucăm dacă este... să jucăm cu ăia... vedem, dacă jucăm vineri, sâmbătă, marţi... poate... vedem. Îl odihnim pe Dică în meciul de acasă, cu Timişoara. M-ai înţeles? Să jucăm celălalt meci... Cu Craiova în deplasare, vedem noi, nu?

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
 •  02 Februarie 2009, 15:19

Ba stelistilor de ce nu recunoasteti ca sunteti de c,a,c,a,t???? . A vazut toata lumea ca ati furat toate titlurile de pana acum . Si CCE , ati aranjat-o cu ajutorul lui Vardinoianis . Am pierdut si bruma de respect care o mai aveam . Sa va fie tarana usoara .

 •  02 Februarie 2009, 15:08

Cand un patron( IRESPONSABIL !!!! pentru ca nu are doar responsabilitatea banilor lui ci si responsabilitatea numelui STEAUA , a zecilor de mii de suporteri , a unui club fanion din Romania si cunoscut in lumea intreaga ...) se preteaza la aranjat meciuri , la "stimulat" adversari si la alcatuirea echipei , acel club are putine sanse sa se mai inpuna in vreo competitie interna sau externa. Practic , becali va face ca incet - incet clubul de fotbal STEAUA sa dispara ...

 •  02 Februarie 2009, 14:58

Toata stima pentru jucatorul Lacatus , intelegere pentru antrenorul Lacatus insa pentru omul Lacatus - lipsa de consideratie .... Va aduceti aminte de "plecarea" de la Steaua si de "reintoarcerea" acolo unde-l chema disperat patronul ... Nu poti pupa locul unde scuipa Becali ! PS Cu atat mai mare este admiratia pentru omul Hagi !!! E singurul care l-a infruntat pe cioban

Vezi toate comentariile (17)
Comentează