FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali îi premiază pe steliști pentru victorie: "N-am avut nicio emoție" » Ironii la adresa lui Dinamo: "Ei sunt pe locul 1 la coregrafii" + Ce spune despre Ivan și Gnohere

foto: Alex Nicodim, Gazeta Sporturilor
foto: Alex Nicodim, Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 octombrie 2016 22:35

Gigi Becali s-a declarat foarte mulțumit de prestația Stelei în fața luI CS U Craiova, după victoria 2-1 a echipei sale.

"Am promis prime de 2.000 de euro la victorie, mă țin de cuvânt. Mă convinsesem deja de la meciul cu Villarreal că suntem valoroși, dar azi mi-a fost întărită convingerea. Gândiți-vă că jucăm la 3 zile, am întâlnit azi o echipă valoroasă. CSU și CFR sunt cele mai valoroase adversare ale Stelei. 

N-am avut nicio emoție însă, am fost mai buni, știam că suntem mai buni", a spus Becali la Digi.

Finanțatorul roș-albaștrilor n-a ratat ocazia să o ironizeze pe Dinamo: "Vai, săracii de ei, ce milă mi-e de Dinamo! Nu-i problemă pentru Dinamo, ei sunt pe locul 1 la coregrafii".

Despre accidentarea luI Florin Tănase: "Nu cred că e o accidentare gravă, cred că are o mică entorsă la genunchi", a spus Becali.

Întrebat dacă Ivan mai poate ajunge la Steaua, patronul roș-albaștrilor a fost categoric: "Nu mă mai interesează Ivan. Bizonul rămâne Bizon", a spus, misterios, Becali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
900036066809402
Nicolae Veres  •  03 Octombrie 2016, 08:44

Cum sa ai emoti Ciobanule cind ai aranjat inainte cu albitri si nu numai asa vrei sa cistigi campionatul.bine a zis Sida fostul sot a lui Eba ca esti un mafiot,puscarias acolo te locul la poarta alba.

boboc331
boboc331  •  03 Octombrie 2016, 08:28
Postat de red_dog72 pe 03 Octombrie 2016, 07:23

Spalatule pe creier! Sa te duci acolo unde va este locul la toti *** ciobanului, la puscarie!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maryan_ro83
maryan_ro83  •  03 Octombrie 2016, 08:03

Dinamoviștii mai au poza cu clasamentul din luna iulie? FRF sper ca le va acorda titlul de campioană a primelor 3 etape :) Acum se pregătesc de Liga Campionilor si pentru începutul sezonului următor. Sunt favoriți si la titlul de campioană a lunii iulie 2017.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează