FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali l-a analizat pe Cruz: "E de talia lui Dumitraş, poate mai slab"

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 18 ianuarie 2013 22:44

Steaua a fost egalată în prelungiri în amicalul cu Basel, iar Gigi Becali a declarat că meciul cu Celtic a fost mult mai bun calitativ.

"Am jucat mai bine decît ei, am avut mai multe ocazii, am jucat fotbal faţă de ei. Mi-a plăcut mai mult meciul cu Celtic, parcă azi a fost ceva mai haotic", a spus Becali.

Gigi Becali a făcut analiza primul meci al brazilianului Cruz la Steaua: "Cruz mi s-a părut de talia lui Dumitraş, poate chiar mai slab. E un jucător cu experienţă, din acest motiv nu a greşit. A urcat o singură dată şi atunci s-a împiedicat. Nu mi s-a părut cine ştie ce, am mai avut aşa fundaşi şi am renunţat la el. Mă gîndesc la Rîpă, chiar dacă Oţelul nu vrea să-l dea. A intrat în ultimele 6 luni. Rîpă s-ar fi evidenţiat azi, este un jucător ofensiv, centrează, urcă. Dacă Reghe îl vrea, Rîpă va veni", a spus finanţatorul.

Becali nu a fost impresionat de jucătorii stelişti: "Poate să-ţi placă Nikolici? El doar se bate. Rocha a jucat 30 de minute şi nu a făcut nimic. Parcă nici Tănase nu a fost în apele lui. El e magician. O să lipsească în meciul cu Ajax", a spus Becali la DigiSport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
dash.berlin
dash.berlin  •  18 Martie 2015, 09:10
Postat de ovidiu_3003 pe 19 Ianuarie 2013, 10:01

Avem un casmpionat corupt !!!

casmpionat? casul ala vine de la óáyé, sau e doar o greseala ?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  19 Ianuarie 2013, 10:01

Avem un casmpionat corupt !!!

ioan_plischi
ioan_plischi  •  19 Ianuarie 2013, 07:30

stitzi ca are dreptate in privintza lui rapa? acesta s-ar fi evidentziat ieri fiindca galatzeanul joaca bine vinerea! nu stiu insa daca ar fi evoluat bine si in caz ca elvetzienii ar fi jucat in tricouri albastre! eu inca am dubii in privintza lui cruz... fiindca nu l-am vazut, dar ma indoiesc sa aiba valoare de steaua... este cam lipsit de par, de-aia!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează