LIGA 1  ·  FCSB

Becali l-a făcut praf, dar MM Stoica încă e convins că Elton a fost un supertransfer: „Se dă cu Ferrari și are două milioane salariu, cum să fie țeapă?”

Vineri, 22 Februarie

Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, a vorbit despre transferul lui Elton Xavier din 2007, care a reușit un singur gol în cele 8 meciuri.

Fotbalistul brazilian, care are o înălțime de doar 1,54 m, a fost considerat de mulți una dintre țepele pe care roș-albaștrii le-au luat de-a lungul timpului, însă MM spune că nu e așa.

„Tocmai am vorbit cu Elton, dacă și acum Elton e considerat de unii țeapă. Păi, ce țeapă că acum se dă cu Ferrari și are 2 milioane salariu din ce mi-a zis Budi (n.r. Constantin Budescu), cum să fie țeapă?”, a spus Mihai Stoica pentru Pro TV.

elton mm stoica
Elton și MM Stoica la prezentarea brazilianului la FCSB

Elton a ajuns acum la 32 de ani și joacă din 2017 în Arabia Saudită, la Al Qadsiyah. Fotbalistul a venit în România pe când avea 21 de ani de la Corinthians. Deși i-a cucerit pe suporterii roș-albaștrilor cu driblingurile sale, Gigi Becali nu l-a mai vrut la echipă și i-a transmis acestuia că „locul lui e la circ”.

Citește și:

Gigi, amuzat de echipa loserilor Stelei de pe GSP.RO: "Cu Elton a fost cel mai mare circ. Numai MM putea să facă aşa ceva!"Becalii i-a dat Teodorei 1 milion de euro la nuntă. Cât a primit de la frații Ioan şi Victor Becali

Libertatea

Comentarii (18)

florianveress  •  22 Februarie 2019, 17:20

Din gândirea locuitorului din cutia de carton: se dă cu Ferrari...

ungurul_vesel  •  22 Februarie 2019, 13:54

Las' ca au jucat altii in campionate mai importante decat Kamel League. Aduc si doua exemple: Pereira si Dayro Moreno. Driblingul nu inseamna valoare.

dinamovist_1994  •  22 Februarie 2019, 13:52

*** asta crede ca le stie pe toate.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
21:45 Fotbal, Preliminarii Euro 2021

România - Norvegia

Pro TV
Program TV complet

Liga 1