FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Becali l-a pierdut definitiv pe cel mai curtat fotbalist din Liga 1: "Oferta de la Craiova a venit înaintea celei de la Steaua!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 august 2018 21:16

Andrei Cristea, vârful de 34 de ani al celor de la Poli Iași, este cel mai curtat fotbalist din Liga 1 în acest moment.

Tibor Selymes, directorul sportiv al ieșenilor, a închis subiectul plecării lui Andrei Cristea: "A venit şi oferta de la Craiova, înaintea celei de la Steaua. Andrei Cristea a semnat prelungirea pentru încă un an cu noi şi capitolul este unul încheiat", a declarat Tibor Selymes la TV Digi Sport.

După ce pista Cristian Lopez a căzut, patronul celor de la FCSB s-a orientat către vârful moldovenilor: "Eu l-aș vrea pe Andrei Cristea de la Iași. Dar nu îl vor colaboratorii. Am vorbit cu o persoană cu care mă consult, un dinamovist, și mi-a zis: «Gigi, ție îți trebuie Cristea»".

400.000 €este cota lui Andrei Cristea conform transfermarkt.de

Vezi și: Anamaria Prodan, detalii despre despărțirea lui Dennis Man de FCSB: "Gigi Becali știe să vândă foarte bine!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  06 August 2018, 10:47
Postat de rocky2 pe 05 August 2018, 22:05

Nu mai puneti in titlu denumirea de steaua cand articolul n-are nici o treaba cu ea, ci cu fcsb-ul ciobanului eliberat conditionat!

Fcsb sau steaua e tot aia,o spune Uefa!

rocky2
rocky2  •  05 August 2018, 22:05

Nu mai puneti in titlu denumirea de steaua cand articolul n-are nici o treaba cu ea, ci cu fcsb-ul ciobanului eliberat conditionat!

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  05 August 2018, 21:47

Vi se pare ca are vreo logica titlul inchipuit de tovarasul ziarist? Oamenii acestia or fi fost pe la scoala?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează