FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - STEAUA, AZI, 20:30, GSP.RO, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK

Becali l-a salvat » Duckadam rămâne la Steaua, protejat de patron în fața furiei lui Reghecampf

Articol de - Publicat luni, 15 februarie 2016 00:00

Laurențiu Reghecampf și fostul mare portar au apărut împreună ca să anuleze imaginea conflictului dintre ei

Duckadam a învins, rămîne la Steaua! "Vreau o discuție cu patronul, ca să știu dacă mai pot continua la club", ceruse gloria stelistă. Fostul goalkeeper era amenințat de nervii lui Reghecampf.

Antrenorul se supărase din cauza comentariilor pe care le face Helmuth la DigiSport, televiziune cu care colaborează. O declarație despre portari, "Niță și Cojocaru au greșit amândoi, nu oferă siguranță", l-a convins pe tehnician să amenințe: "Vreau o discuție cu Duckadam, pentru că nu se poate să fim criticați din interiorul clubului!".

Becali a forțat pacea, pînă la urmă. Patronul nu renunță la Duckadam și "eroul de la Sevilla" va putea să analizeze în continuare liber prestațiile echipei. "Eu nu pot să spun altceva decât văd, nu pot să mint!" e principiul pe care l-a enunțat Helmuth ca să argumenteze comportamentul său de la TV.

Antrenorul și președintele de imagine au apărut împreună, într-o demonstrație de "prietenie" forțată. Reghecampf și-a schimbat complet discursul: "Ați înțeles cu toții greșit ce am spus eu.

Duckadam are dreptul să vorbească liber în continuare. E un om de caracter și am colaborat bine cu el și în trecut, așa că nu avem nici o problemă să continuăm împreună". "Voi încerca să nu mai analizez un jucător anume", s-a repliat Helmuth.

"M-a deranjat doar analiza despre anumiți jucători. Prefer să facem asta modern, în interiorul echipei, așa cum se întâmplă în tot fotbalul. Nu la televizor!"
Laurențiu Reghecampf, antrenor

"Aveam de gând să discut cu Laurențiu înainte de play-off, dar e foarte bine dacă el a ținut să punem lucrurile la punct mai curând. Cred că am greșit toți: avem celulare, și totuși nu le folosim să vorbim între noi!"
Helmuth Duckadam, președinte de imagine

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
bakunin
bakunin  •  15 Februarie 2016, 12:21
Postat de caminero pe 15 Februarie 2016, 09:51

Aşa e la Woolworth (adică "vrednică este lînaaaaa!"), se ceartă toţi şi şi-o dau parte-n parte.

nu in pch si-o dau in parte cei 300 de spartanusi? :)))

hanmocar
hanmocar  •  15 Februarie 2016, 11:14

Fituica se marita , e nunta-n cartier, dar cine e alesul , ramine un mister ! *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ares123
ares123  •  15 Februarie 2016, 10:49
Postat de plischi pe 15 Februarie 2016, 07:12

credeti ca exista cuvant mai detestat de catre oamenii onesti decat minciuna?

Vrei nu vrei, minciuna e prezenta aproape non-stop in viata noastra....cand ii zambesti amabil sefului tau pe care nu poti sa-l suferi, nu e tot minciuna ?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează