FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali mai pregătește o lovitură de la Viitorul: "Hagi mi-a zis că mi-l dă dacă am nevoie" + cum îl ademenește pe Ianis Hagi

Ionuț Vînă, în duel cu Florinel Coman // FOTO: Raed Krishan
Ionuț Vînă, în duel cu Florinel Coman // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 14:07

George Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a anunțat în cursul acestei dimineți că a purtat discuții cu Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului, în privința transferului mijlocașului Ionuț Vînă, 23 de ani. 

"Cu Andrei Ivan o sa vedem ce se întamplă. Mai trebuie un mijlocaș lânga Nedelcu acolo. Pe Ianis nu pot să-l iau, dar îmi mai place si Ionuț Vînă. Am vorbit cu Hagi si a zis ca mi-l dă dacă am nevoie", a declarat Becali.

În actualul sezon, Vînă a bifat 15 meciuri pentru Viitorul, reușind două goluri și două pase decisive.

Latifundiarul a mai spus că visul lui Hagi - acela de a-l vinde pe Ianis pe o sumă consistentă - se poate îndeplini doar dacă acesta ar ajunge mai întâi la FCSB. 

"Dacă vrea să ia bani mulți pe Ianis, eu pot să fac asta. Mi-l dă până în vară si pe urmă pleacă pe 20 de milioane de euro. Daca joacă un an la Steaua, pac, 20 de milioane! De la Viitorul nu poate să plece pe sume mari. Pe sume mari pleci de la echipele mari. Acum, sa nu se supere Gică Hagi pe mine. Asta e părerea mea", a spus Becali, la Pro X. 

Florinel Coman, Dragoș Nedelcu, Florin Tănase și Romario Benzar sunt cei patru jucători transferați de FCSB de la Viitorul în ultimii doi ani. Becali a cheluit pe ei aproape 7 milioane de euro!

Vezi și: Gigi Becali a apărut la CNN! A fost tras la răspundere de UEFA după ultimele declarații discriminatorii: "E deplorabil"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
minell73
minell73  •  21 Decembrie 2018, 16:34
Postat de Robert Sergiu pe 21 Decembrie 2018, 14:59

TOT IN PLAY OUT

Gigist gretos cu cosuri pe fata si ochelari de cal. Daca nimeni nu te baga in seama,de ce insisti sa scri altora?

cristi_oase
cristi_oase  •  21 Decembrie 2018, 15:06
Postat de legendavisinie pe 21 Decembrie 2018, 15:02

FC FCSB Popești Leordeni - Viitorul Ovidiu, un derby al omeniei.

Diavoli visini ........restul e istorie.

bridges
bridges  •  21 Decembrie 2018, 15:05

Cati jucatori au plecat de la "steaua" pe 20 milioane? Practic el acum se baga singur in seama, sa mai apara la gazeta.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează