FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali nu uită! Gigi a dezvăluit cum a ratat 7 milioane de euro pentru un jucător: "A fost ghinion! M-a sunat cineva, care îmi e rudă"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 august 2018 16:02

Deși l-a dat pe Denis Alibec, 27 de ani, la Astra, pentru 1,4 milioane de euro, Gigi Becali nu uită de atacant.

Patronul FCSB a dezvăluit că în urmă cu un an putea să-l vândă pe Alibec pentru 7 milioane de euro, dar mutarea nu s-a mai realizat.

"Pe Denis puteam să îl dăm cu 7 milioane de euro. Dar a fost ghinion. Aveam în birou o persoană de la un club din Anglia și discutam pentru 10 milioane de lire sterline. Mai erau câteva ore până să se închidă perioada de transferuri. Am negociat șase ore.

La un moment dat m-a sunat o persoană, care îmi e și rudă, și mi-a zis: «Băi Gigi, îl dai cu 7 milioane de euro acum pe Alibec? Acum, pe loc». Și am zis nu, că așteptam 10 milioane de lire sterline.

Cei care dădeau 7 milioane au mai venit să-l vadă, dar el nu a mai jucat. L-au văzut și cu figurile pe care le-a făcut atunci, iar oamenii s-au retras. Așa am pierdut 7 milioane de euro pe Alibec", a declarat Gigi Becali la Pro X.

Alibec a venit la FCSB în ianuarie 2017, pentru 2,04 milioane de euro. În sezonul trecut, în toate competițiile, a avut 3 goluri în 23 de partide. La Astra, Alibec a bifat două meciuri, fără să marcheze.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
romeverest
romeverest  •  07 August 2018, 23:45

Bai.....sunteti nebuni ?? Care 1,4 mil. de euro ?? A afirmat chiar Becali, cu gura lui, ca l-a vandut pe Alibec la Astra cu numai 1 mil. de euro !!

sexilian
sexilian  •  07 August 2018, 17:24

concluzia,doar la mate si iaurt ai fler,guragoala...........

bibi_jupanul
bibi_jupanul  •  07 August 2018, 17:03

Alibec, un ***. Si-a ratat cariera, nu trebuia decat sa fie serios 1 an si se rezolva pe viata. Aia e, a pierdut toata lumea, dar cel mai mult a pierdut el.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează